Overlijden melden

24 uur per dag

U staat er niet alleen voor

Alles goed geregeld

Na de uitvaart

 

Nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden breekt er een moeilijke tijd aan. Men wordt meer en meer geconfronteerd met de lege plaats, die een dierbare heeft achtergelaten. Toch moeten er ook dan nog vele zaken geregeld worden. Denk hierbij aan polissen die moeten worden opgestuurd, bankzaken geregeld, lidmaatschappen opgezegd, etc.

 

Met de akte van overlijden, die u van ons heeft ontvangen nadat wij de aangifte van het overlijden hebben verzorgd, kunt u vele zaken regelen. Een hulp hierbij is de ‘Gids voor nabestaanden’ die u van ons ontvangt. Deze gids bevat nuttige informatie en helpt u om de juiste instanties te vinden. Natuurlijk blijven wij beschikbaar voor advies!

 

 

Nazorggesprek

 

Een aantal weken na de uitvaart is er een nazorggesprek. Met elkaar kijken we terug op de uitvaart. Tijdens dit gesprek inventariseren wij ook of wij u verder van dienst kunnen zijn met de afwikkeling van de zakelijke kant. Het ontwerp voor een dankbetuigingskaart en/of -advertentie wordt ook met u besproken.

 

 

Gedenksteen

 

Direct na de begrafenis plaatsen wij een tijdelijke grafmarkeerder met de naam van de overledene op het graf. Deze blijft plm. 6 maanden op het graf staan. Dit geeft u de tijd om, in alle rust, een keuze te maken voor een gedenksteen.

 

U ontvangt van ons brochures van de steenhouwerijen waarmee wij al jaren, naar tevredenheid, zaken doen. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken bij de steenhouwerij in de showroom, dit helpt vaak om een keuze te maken. Wij adviseren u graag over de regels omtrent afmetingen ed. uw gemeente.

 • Adequaat, vakkundig.
  Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding.

   

  Fam. Orgers-Van Ruiven

 • Vanaf het eerste telefooncontact prima opgevangen.
  Alles is volgens mijn wens verlopen.

   

  Mevrouw De Vos-Van Munster

 • Moree, een warm en begripvol bedrijf. Ondanks het verdriet kwam
  er ook menselijkheid en steun onze kant op. Moree bedankt!

   

  Fam. Noordzij

 • Alles wordt met respect gedaan.
  Je wordt keurig te woord gestaan.

   

  Fam. De Kooter

Rouwcentrum & kantoor:

Prins Hendrikstraat 20-22

3262 ST Oud-Beijerland

Telefoon (0186) 61 70 78

E-mail: info@uitvaartverzorgingmoree.nl

 

Sitemap

Keurmerk:

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl