Overlijden melden

24 uur per dag

Geheel volgens

uw wensen!

Familie Ervaringen

 

Vanaf het eerste telefoontje zijn wij als gezin zeer goed begeleid, ruimte voor de keuze die mijn man vooraf had gemaakt. Vooral liefdevol en rustig zijn wij die week begeleid door Ditje. Er is niets dat niet goed was !!

 

Fam. De Groot (OBL)


Goed, alles gaat op een rustige en ontspannende manier.

 

Familie van der Linden (Strijen)


Professionele aanpak waarbij de wensen van de klant centraal staan. Vlotte communicatie door zeer goed gemotiveerde medewerkers, afspraken stipt nagekomen, kortom uitstekend.

 

Paul Holl (OBL)


Wij zijn zeer content met de wijze waarop Piet Moree ons heeft bijgestaan gedurende het traject rondom de uitvaart. Mede dank zij de goede organisatie was het een waardige plechtigheid.

Bedankt daarvoor.

 

Familie van Soelen (Numansdorp)


Een heel goed gevoel ondanks een verdrietig gebeuren. Heel respectvol met ons maar ook met de overledene.

 

Familie Roos (OBL)


Ik dank jullie allen voor de fijne manier, waarop ik en mijn kinderen zijn begeleid, en de uitvoering van de uitvaart.

 

Geen naamsvermelding


Wij hebben alles rondom de uitvaart als warm en zeer respectvol ervaren en alles wat je als naaste familie kon doen en wilde doen is bespreekbaar en mogelijk.

Wij hebben een goed gevoel bij de mensen die de uitvaart verzorgen en een fijne herinnering aan alles.

 

Familie van der Griend (Zuid-Beijerland)


Evenals de vorige uitvaart bij mijn moeder, alles keurig geregeld.

 

J.W. Aardoom (’s-Gravendeel)


Dank jullie wel voor alles.

 

Hannie in ’t Veld (OBL)


Wij hebben Uitvaartverzorging Moree ervaren als professioneel, integer, meelevend en meedenkend. Daardoor is de uitvaart gegaan zoals we gewenst hebben.

 

Familie Swank (OBL)


Uitvaartverzorging Moree heeft ons in deze moeilijke periode in ons leven prima bijgestaan. Wij konden alle zaken rond de afwikkeling van de polissen met een gerust hart aan hen overlaten. De wijze waarop er met mijn man na zijn overlijden is omgegaan is uitermate respectvol. Speciale dank aan dhr. van de Wetering die ons hierin begeleidde.

 

Familie Schouten (OBL)


Jullie hadden erg in de kleine dingen!

 

Geen naamsvermelding


Alles was tot in de puntjes goed verzorgd.

 

Familie de Graaf (Rhoon)


Wij hebben de firma Moree als zeer prettig ervaren. Onze dank daarvoor. Speciale dank gaat uit naar dhr. Blijleven.

 

Familie Hofmeester (’s-Gravendeel)


Respectvol met duidelijke afspraken. Uitstekende dienstverlening.

 

Familie Schalkoord (OBL)


Zeer goed.

 

Familie van Houten (Mijnsheerenland)


Nam alle tijd voor het regelen van de kaart, adressen, liet ons de vrije keuze, maar stuurde waar nodig. Veel aandacht voor de ’kleine dingetjes’. Begeleiders van de kist werden van te voren erg goed begeleid. Alles erg persoonlijk, maar wel op de achtergrond. Een voorbeeld van hoe het moet.

 

Familie Maan (OBL)


Goede verzorging en begeleiding in een moeilijke tijd.

 

Familie Zweverink (OBL)


Een emotioneel, spannende tijd wordt draaglijker door de integere, betrokken en professionele begeleiding door Uitvaartverzorging Moree. Er is ruimte voor verdriet en uiten van emotie en tegelijk wordt alle praktische zorg uitgevoerd op een rustige en attente, nooit opdringerige manier. Veel waardering voor alle medewerkers, bijzonder voor Hendrik Moree. Heel veel dank.

 

Familie Visser-Romijn (’s-Gravendeel)


Persoonlijk gericht

 

Familie Steenbeek (Nieuw-Beijerland)


Alles is tot in de puntjes geregeld. Je kunt het met een gerust hart allemaal in de handen van Moree geven. Ze denken overal aan en verzorgen alles netjes, rustig en respectvol. Ook alles na de begrafenis.

 

Familie van Oostende-Bakelaar (Goudswaard)


Keurig en netjes.

 

Familie Kegel (Rockanje)


Toen mijn moeder overleed, was het fijn dat door jullie uitstekende service en begeleiding, het meeste ‘geruisloos’ geregeld werd.

 

Familie Frenay-van Luyn (Goudswaard)


Een terugblik op de crematie en de afscheidsplechtigheid van onze vader/schoonvader geeft ons een goed gevoel. Alles was prima en duidelijk doorgesproken met Hendrik Moree en we kwamen niet voor verassingen te staan. Diverse goede tips van de uitvaartonderneming hebben wij ter harte genomen. Zo deden wij de afscheidsplechtigheid niet in het peperdure en kille crematorium maar op eigen bodem in de zaal van Moree aan de Prins Hendrikstraat in Oud-Beijerland. Op deze manier was het voor meer mensen mogelijk afscheid te komen nemen en gebeurde het in een goede persoonlijke sfeer.

Zowel de dienst als de uitvaart en de crematie later in besloten kring verliepen zoals gewenst. Met name de eigen inbreng tot het laatste moment werd (kist in de auto dragen en deur sluiten) als zeer positief ervaren.

Bij al het positieve toch een klein puntje van kritiek. Het tweede muziekstuk tijdens de plechtigheid stond voor ons te hard. De ene CD is nu eenmaal harder opgenomen dan de ander. Het lukte helaas niet om via oogcontact het volume omlaag te krijgen.

Al met al Dank aan Uitvaartonderneming Moree voor het in de puntjes verzorgen van deze droevige gebeurtenis. Vanaf het eerste telefoontje bij overlijden tot aan de dankbetuiging en nazorg 100% aanwezig. Mijn schoonmoeder waardeerde jullie met een TIEN.

 

Familie Tuk (OBL)


Prettig en warme omgang.
Duidelijk en correct.
Heel Fijn

 

Familie Sterrenberg (Zuid-Beijerland)


Wij zijn uiterst correct en begripvol behandeld. Al onze wensen werden uitgevoerd. Zelfs het door familie sluiten van de kist en dragen van de kist. Er was veel begrip en een luisterend en liefdevol oor.

 

Familie van Lunteren (Rotterdam)


Professioneel, zeer betrokken, alle tijd voor een gesprek, geen haastklus, meedenken in het moeilijke proces.
Al met al een dikke tien.

 

Bedankt voor de service!
Fam. De Winter-Bakker


Vanaf het eerste telefooncontact prima opgevangen. Alles is volgens mijn wens verlopen.

 

Mevrouw De Vos-Van Munster


Zeer professioneel, meelevend, respectvol, goed luisterend en aandacht voor familie, respecteert alle wensen, geeft een 'familie' gevoel, goede ideeën en zeer begaand.

 

Fam. Fokkens


Ondanks het verdriet met het overlijden van onze 96-jarige moeder, schoonmoeder, oma en oma- oma kunnen wij terugzien op een eerbiedwaardig afscheid. De gehele uitvaart heeft op onze familie een goede indruk achtergelaten. Respect is op zijn plaats voor Uitvaartverzorging Moree.

 

Fam. Van Hulst


We hebben de samenwerking van het allereerste begin af tot na de plechtigheid en crematie als zeer positief ervaren.

 

Vriendelijke groeten,
Fam. Van Es-Boertje


Mijn vader is dood op de grond gevonden in de badkamer. Door personeel Zorgwaard is hij op bed gelegd alvorens wij gebeld werden. Doordat hij daarna ook op bed opgebaard werd was het net alsof hij sliep. Ik vond dit een mooie “tussenfase.” Direct in een kist zou ik in dit geval te abrupt gevonden hebben.

 

Mevrouw Daniëlse


Moree, een warm en begripvol bedrijf. Ondanks het verdriet kwam er ook menselijkheid en steun onze kant op. Moree bedankt!

 

Fam. Noordzij


Moree Uitvaartverzorging heeft 16 jaar geleden naar volle tevredenheid de begrafenisplechtigheid van mijn moeder geregeld. Toen pas mijn echtgenoot overleed stond als een paal boven water dat Moree ook nu de plechtigheid zou verzorgen.

 

Wat mij als eerste opviel was de aanwezigheid van een 24-uurs familiekamer, iets wat er 16 jaar geleden niet was. De mogelijkheid om op ieder willekeurig moment naar de overledene toe te kunnen gaan was voor mij zo rustgevend.

 

Tijdens de plechtigheid wordt er standaard een cd-opname van de toespraken gemaakt. Ook dit heb ik als een enorm stuk kwaliteitsverbetering ervaren. Er is ook een mogelijkheid om de plechtigheid op dvd op te laten nemen.

 

Maar bovenal heb ik het respect voor de overledene, de warmte, de zorg voor en de betrokkenheid bij de nabestaanden als een kostbaar geschenk ervaren in een periode waarin al je houvast wegvalt. Diep respect voor de medewerkers van Moree Uitvaartverzorging.

 

Mevrouw Van Bokkel


Onze ervaring met Uitvaartverzorging Moree is in één woord samen te vatten: Fantastisch

 

H. Moree willen wij met name bedanken voor de uitstekende verzorging van alles. De manier waarop Hendrik met ons omging gaf ons het gevoel alsof hij deel was van onze familie. Een zeer persoonlijke benadering en een uitmuntende kennis van alle ter zake doende omstandigheden.

 

Fam. A. Pieters


Adequaat, vakkundig. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding.

 

Fam. Orgers-Van Ruiven


Wij zijn heel erg tevreden over de verzorging van de gehele begrafenis. Alles was erg goed geregeld. De begrafenisondernemer was betrokken en prettig in de omgang. Er werd meegewerkt aan al onze wensen. Het is fijn om met een “goed” gevoel op de begrafenis terug te kunnen kijken.

 

Wij zijn geraakt door de persoonlijke benadering van dhr. Harmen Blijleven. Wat een rust straalt hij uit. Ook richting achterkleinkinderen van de overledene. Ook voor iemand die graag de touwtjes in handen heeft kon ik alles loslaten.

 

Fam. Groenewoud


We voelen ons erg prettig bij de warme betrokkenheid en het inlevingsvermogen omtrent onze wensen. Er werd goed meegedacht wat zou passen en er werden goede suggesties gegeven. Voorstellen werden gedaan waar je goed over na mocht denken. Wij kijken met een goed gevoel en tevredenheid terug op een mooie uitvaart.

 

Dhr. V.d. Wetering


Alles wordt met respect gedaan. Je wordt keurig te woord gestaan.

 

Fam. De Kooter


We kunnen kort zijn want er viel echt niets op of aan te merken. Van het begin tot het eind was alles goed geregeld. Jullie zijn een echte aanrader.

 

Fam. Van Etten


Heel vaak kregen wij als commentaar kortgezegd te horen: “Keurig en correct”

 

Fam. Kapoen


Een beetje bevooroordeeld, doordat er al warme banden met de organisatie waren, zijn wij zeer tevreden.

 

Het was een verdrietige tijd maar door de goede zorgen van Moree kunnen wij ook terugdenken aan een ontroerende herinneringsdienst en afscheid.

 

Fam. A.R. van Nes
Ridderkerk


Ondanks ons verdriet dank voor jullie persoonlijke, warme medewerking.

 

Fam. De Groot

 • Adequaat, vakkundig.
  Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding.

   

  Fam. Orgers-Van Ruiven

 • Vanaf het eerste telefooncontact prima opgevangen.
  Alles is volgens mijn wens verlopen.

   

  Mevrouw De Vos-Van Munster

 • Moree, een warm en begripvol bedrijf. Ondanks het verdriet kwam
  er ook menselijkheid en steun onze kant op. Moree bedankt!

   

  Fam. Noordzij

 • Alles wordt met respect gedaan.
  Je wordt keurig te woord gestaan.

   

  Fam. De Kooter

Rouwcentrum & kantoor:

Prins Hendrikstraat 20-22

3262 ST Oud-Beijerland

Telefoon (0186) 61 70 78

E-mail: info@uitvaartverzorgingmoree.nl

 

Sitemap

Keurmerk:

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl