Overlijden melden

24 uur per dag

Geheel volgens

uw wensen!

Familie Bijl (Goudswaard)

Dank je wel Ditje voor de fijne en gevoelvolle wijze waarop je samen met ons onze man en vader voor het laatst hebt verzorgd en gekleed. We zijn je hier heel dankbaar voor! Jij hebt ons de eerste uren na het smartelijk verlies opgevangen.

 

Dank je wel Harmen! De aanspreekpersoon die ons van dag tot dag heeft begeleid was jij! Jij hebt altijd rekening gehouden met al onze wensen en stond steeds open voor een gesprekje. Jij hebt hier zittend aan de tafel van alles met ons doorgenomen. Alles wat je maar kon doen heb je voor ons gedaan, tijdens de dagen dat onze man en vader opgebaard stond, tijdens de begrafenis en daarna! Dank je wel Ditje en Harmen voor jullie inzet. Wij zullen dit nooit vergeten.

 

Familie Bijl (Goudswaard)

 • De verzorging door de familie Moree en medewerkers was ronduit indrukwekkend. Vol respect, veel geduld, ruimte voor eigen initiatieven maar sturend daar waar nodig. Bedankt.

   

  Familie Wander (Oud-Beijerland)

 • Vanaf dat mijn man overleden was werd er op respectvolle wijze geholpen daar waar het nodig was. Niet nadrukkelijk aanwezig maar steeds bereid waar nodig was te helpen. Een bijzonder goede ervaring.

   

  Familie Hammer (Oud-Beijerland)

 • Een treurig moment maar respectvol, waardig en zeer persoonlijk. Team Moree dank voor de volledige ontzorging en het familiegevoel. Dit is wat wij zeer gewaardeerd hebben.

   

  Familie Smits (Numansdorp)

 • Jullie zijn heel goed in jullie werk en zijn heel respectvol naar iedereen en alles wat wij wilden kon ook.

   

  Familie Fortuin (Puttershoek)

 • Binnen 4 maanden ouders overleden. Een prachtige afstemming tussen de twee trieste momenten. Aanwezig waar het moest en onzichtbaar waar dat kan.

   

  Familie Vader (Oud-Beijerland)

 • Prachtige uitvaart gehad van onze Dirk.

   

  Familie Snaaijer (Puttershoek)

Uitvaartverzorging Moree

Prins Hendrikstraat 20-22

3262 ST Oud-Beijerland

Hoeksche Waard

Telefoon (0186) 61 70 78

Mobiel (06) 103 921 84

E-mail: info@uitvaartverzorgingmoree.nl

 

Privacy Verklaring

 

Sitemap

Keurmerk

UitvaartzorgBGNU

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl