Overlijden melden

24 uur per dag

Geheel volgens

uw wensen!

Familie ervaringen

 

De professionele maar daarnaast ook heel menselijke begeleiding rondom het overlijden van onze moeder hebben wij zeer gewaardeerd.

Wat vooral opviel was de tijd die genomen werd en de aandacht die  gegeven werd aan elk detail. Hiermee werden er veel zorgen uit handen genomen zonder dat we het gevoel hadden de regie kwijt te raken. Hartelijk dank hiervoor.

Fam. Redert

 

In één zin: Dankbaar voor alles! en iedereen!

Fam. Van der Hoeven, Oud-Beijerland

 

Mevrouw Ditje, hartelijk dank voor de wijze waarop u mij heeft bijgestaan in deze moeilijke tijd. Nogmaals hartelijk dank.

Piet van den Heuvel, Oud-Beijerland

 

Ditje, jou inlevende, respectvolle aanwezigheid was voor ons zeer waardevol!

Dit heeft ertoe bijgedragen dat de uitvaart van onze moeder en schoonmoeder een mooie herinnering is geworden.

Fam. Bor, Puttershoek

 

Samen met de kinderen was ik heel tevreden maar dat waren vooraf ook de verwachtingen. Het heeft ons goed gedaan zoveel zorg en aandacht. Echt een zorg minder zo’n ervaren begeleider en zoveel empathie.

Fam. Pitt, Zuid-Beijerland

 

Wij waren zeer tevreden, nogmaals onze dank.

Fam. Weeda- van Velzen, Oud-Beijerland

 

Ik was blij met Ditje van Arkel. Zij let op alles en nam ons veel werk uit handen, ook dingen waar je zelf niet direct bij stil staat.

Fam. Staat, Hendrik-Ido-Ambacht

 

Wij als kinderen hebben de week naar de uitvaart toe heel betrokken en warm beleefd. Naar de wens van onze vader en de wensen van ons is heel goed geluisterd en heeft er voor gezorgd dat wij kunnen terugkijken op een hele respectvolle uitvaart, waarvoor onze hartelijke dank.

Kinderen en kleinkinderen dhr. ’t Hooft, Numansdorp

 

Lieve mensen van Moree,

Dit was de eerste keer dat mij dit overkwam. Dankzij Ditje, die alles naar onze wens en haar gedachten heeft geregeld is het een mooi afscheid van mama geweest.

Fam. Verhagen-van Hassel, Oud-Beijerland

 

Zeer goede uitvaartonderneming die in deze moeilijke periode veel uit handen neemt. Alles is naar wens verlopen. Hele mooie dienst. Mevrouw Moree werkt met haar hart.

Fam. Ritmeester, Oud-Beijerland

 

Wij vonden het heel waardevol hoe onze kleindochters betrokken werden bij de uitvaart van hun overgrootvader. Vooral de beschilderde vlinders die op de kist zijn geplaatst en het helpen met het aansteken van de kaarsen.

We hebben heel hard nagedacht of we iets negatiefs kunnen vinden maar alles was voor ons zo goed geregeld. We willen jullie nogmaals bedanken voor alle aandacht en zorgen.

Jullie hebben een prachtig bedrijf waar fijne mensen werken.

Fam. Jansen, Nieuw-Beijerland

 

In deze periode, waar een hoop op je af komt, is Ditje een betrouwbare steun gebleken. Hartelijk dank namens de familie.

Fam. Weerman, Oud-Beijerland

 

Mede dankzij de zorgvuldige en vriendelijke medewerkers was de uitvaart van onze moeder perfect en zonder zorgen voor ons verlopen.

Fam. Gagesteijn-Willigers, Oud-Beijerland

 

Na de schrik van het vinden van de overledene is heel rustig en bekwaam het heft in handen genomen, waardoor wij als familie rustig werden en het e.e.a. over ons heen hebben laten komen.

Dan heb je wel gevoel voor je werk in hart en verstand. Heel erg bedankt.

Fam. Van Egmond, Oud-Beijerland

 

Bij het plotseling overlijden zijn we heel goed bijgestaan en begeleidt door Ditje. Ontzettend prettige manier van handelen en communiceren. Het kon voor ons niet beter. Complimenten.

Fam. Verloop, Oud-Beijerland

 

Het hele gebeuren rond het overlijden van mijn man, (schoon)vader en opa is door Ditje, onze uitvaartbegeleidster, heel goed gedaan. Ze stond open voor onze wensen en bracht ideeën aan als het moeilijk werd.

De hele tijd tot na de uitvaartplechtigheid was ze er voor ons. Ditje gaf het gevoel één van ons te zijn.

Fam. Kwakernaat, Strijen

 

We hebben de begeleiding van Ditje als zeer positief ervaren. Ze was kundig en respectvol. Ze stond altijd klaar voor vragen of om iets te regelen. Haar ideeën sloten naadloos aan bij ons verhaal. Ze heeft het afscheid soepel laten verlopen.

Anoniem

 

Prima uitvaart, er is overal aan gedacht. De familie Moree denkt met ons mee en geeft veel persoonlijke aandacht. Zeer aan te bevelen.

Fam. Van der Sluis-Tramper, Oud-Beijerland

 

Wij als familie hebben het als prettig ervaren. Bedankt voor de uitvaartverzorging van onze vader.

Fam. Beijer, Piershil

 

De manier waarop jullie de uitvaart hebben verzorgd, met zoveel liefde, toewijding en respect, is voor ons echt onvergetelijk! Piet mijn dank is groot. De manier waarop je heel de week mijn back-up bent geweest en er op een onopvallende manier voor zorgde dat ik niks zou vergeten is echt onvergetelijk! Helaas had ik al een paar jaar in mijn hoofd zitten hoe ik vond dat de uitvaart moest gaan verlopen en ik had maar een half woord nodig bij je en jij vulde het in! We kunnen terug kijken op een onvergetelijk afscheid en daar zal ik jullie altijd dankbaar voor blijven! Jullie zijn kanjers, stuk voor stuk, en jullie houden voor altijd een speciaal plekje in mijn hart.

Mw. Radstake, Oud-Beijerland

 

Wij waren allemaal heel dankbaar voor de geweldige steun en het warme medeleven van de heer Piet Moree na het overlijden van onze moeder. Alles geschiedde zoals haar wens was.

Families Van Zanten en Schilperoord, Oud-Beijerland

 

Wij hebben de begeleiding als zeer prettig en deskundig ervaren!

Fam. Bal-Korpershoek, Oud-Beijerland

 

Voor het eerst in ons leven een overlijdensproces meegemaakt en het regelen van alle zaken. Niets anders dan lof voor Moree omdat je in alles wordt begeleid en zo veel uit handen wordt genomen.

Dank jullie wel en extra complimenten voor het snelle klaarstaan en regelen.

Fam. Walenboer, Oud-Beijerland

 

Alles was heel netjes en goed geregeld.

Fam. De Crom, Puttershoek

 

Iedereen vond het een “mooie” dienst en alles netjes verzorgd.

Fam. Koppenaal, Nieuw-Beijerland

 

Wij zijn zeer tevreden over uitvaartonderneming Moree. Ze hebben ons goed geholpen tijdens de periode naar de uitvaart toe en tijdens de uitvaart zelf. Ze helpen je met de vragen die je hebt en proberen alles duidelijk aan je uit te leggen. Ze zorgen ervoor dat je op een goede manier afscheid kan nemen van je dierbare zonder dat je je over allerlei dingen zorgen moet maken want als je aangeeft wat de wensen zijn zorgen zij ervoor dat het geregeld wordt. Wij zijn zeer tevreden over deze onderneming.

Familie Bestebreur, Nieuw-Beijerland

 

Zeer goede ervaring in emotionele dagen en ook daarna.

Fam. Hoogerheide, Oud-Beijerland

 

Piëteitsvol en stijlvol. Houden rekening met wensen.

Fam. Van 't Noordende-Bochoven, Nieuw-Beijerland

 

Wij zijn met zorg begeleid om onze moeder een waardige, liefdevolle uitvaart te geven.

Fam. Qualm-van Dam , Numansdorp

 

Heel fijn en netjes geholpen.

Fam. De Jong-Bos, Oud-Beijerland

 

Zeer goede begeleiding bij de uitvaart, zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Niets was teveel en overal werd over meegedacht. In deze moeilijke periode hadden wij veel steun aan dhr. Blijleven. Nogmaals onze dank voor de goede verzorging van de uitvaart.

Fam. Herder, Oud-Beijerland

 

De hele uitvaart was zeer goed geregeld. De contacten waren vanaf de eerste momenten net na het overlijden zeer prettig en deskundig. We noemen de respectvolle verzorging, het opbaren in het uitvaartcentrum en de eigenlijke uitvaart. Alles was voor ons een gepaste afsluiting van een moeilijke periode. We zijn blij met de keuze van uw onderneming.

Fam. Van der Straaten, Maasdam

 

Zo’n groot verdriet en verlies doorstaan wordt draaglijker gemaakt door Moree!

Onze dank is groot.

Fam. Herder, Oud-Beijerland

 

Dank aan Harmen, Jeanette, Ditje en Martin voor de professionele, respectvolle maar ook warme manier waarop zij de uitvaart van onze moeder verzorgd hebben. Hun betrokkenheid was ons tot steun in een verdrietige tijd.

Fam. Wondergem, Oud-Beijerland

 

Na het overlijden van onze vader, dhr. Hoogendoorn, zijn wij zeer goed en respectvol benaderd door Ditje en Harmen van uitvaartverzorging Moree. Mijn vader is met zeer veel respect opgehaald uit het revalidatiecentrum waar hij verbleef. Alles omtrent de uitvaart is met heel veel eerbied aan de overledene en nabestaanden geregeld met heel veel rust, warmte en geduld.

Dank.

Fam. Hoogendoorn, Oud-Beijerland

 

De grote zorgvuldigheid, rust en meer dan respectvolle benadering waren zowel hulp als troost voor de familie. Zeer veel dank.

Fam. Collignon-Meijer, Oud-Beijerland

 

Hartelijk dank voor uw respectvolle en professionele begeleiding bij de begrafenis van mijn man en onze vader en opa.

Familie Korving, Oud-Beijerland

 

Correcte en persoonlijke begeleiding. Alles volgens vooraf gemaakte afspraken afgehandeld.

Fam. Messemaker, Rotterdam

 

Wij hadden Hans v.d. Wetering als uitvaartbegeleider gehad, zowel bij ons vader als ons moeder en zijn zeer tevreden over de begeleiding en ondersteuning in de zeer moeilijke periode van begin tot einde.

Fam. Doolaard, Goudswaard

 

Wij hebben de ervaring als zeer persoonlijk, warm en professioneel ervaren. Er werd met ons meegedacht en zelfs vooruitgedacht m.b.t. de uitvaart.

Bedankt voor de persoonlijke/professionele begeleiding door m.n. de uitvaartleider Hand v.d. Wetering.

Fam. Pegels, Oud-Beijerland

 

Wij willen Hans bedanken voor de goede begeleiding, we hebben alles als zeer prettig ervaren. Ook vonden we het fijn dat Hans met ons mee heeft gedacht en zelf ook met ideeën kwam. Nogmaals bedankt.

Fam. Schilperoord, Numansdorp

 

Hans heeft het op een prettige en fijne manier verzorgd. Top!

Fam. Nieuwenhout, Oud-Beijerland

 

We waren zeer tevreden over de betrokken en respectvolle begeleiding. Vanaf het moment van overlijden zijn jullie ons tot grote steun geweest. Jullie waren professioneel, meedenkend, zorgzaam en begripvol. Niets was jullie teveel.

We hebben in alle rust alles goed door kunnen nemen en bespreken. Alles is naar wens verlopen. Het was erg fijn om in deze verdrietige periode door jullie bijgestaan te zijn.

Fam. Dam, Nieuw-Beijerland

 

Betrokken en professioneel

Familie van der Linden, Heerjansdam

 

Alle familie en belangstellenden waren er erg content mee.

Mijn dank is groot.

Familie de Bruijn-Otto, Heinenoord

 

In een periode van verdriet om ’t gemis van een dierbare ben ik en mijn familie en vrienden in een warm bad van liefde en medeleven ontvangen en begeleid door de medewerkers van Uitvaartcentrum Moree.

Er werd aan alles gedacht en besproken op een rustige manier.

Ik ben hier zeer dankbaar voor.

Jenny Boone, Oud-Beijerland

 

We kunnen terugkijken op een mooie uitvaart, die geheel naar onze wensen is uitgevoerd. Ook namens de kinderen wil ik de uitvaartverzorgster Ditje hartelijk danken voor de warme betrokkenheid en goede adviezen.

Anoniem

 

Beste heer P. Moree, hierbij wil ik u bijzonder bedanken voor het met respect en compassie ontzorgen van de kinderen na het overlijden van onze lieve vader.

Onze vader heeft de uitvaart gekregen zoals hij die had gewenst en daar ging het om.

U en uw medewerkers hebben dit meer dan waargemaakt! Dank daarvoor

Familie Vossen, Oud-Beijerland

 

Erg goed.

Familie Snell, Strijen

 

Alles netjes en respectvol geregeld

Familie Schipper, Oud-Beijerland

 

We zijn zeer tevreden over de uitvaart, alles naar verwachting.

Al met al een prima uitvaartverzorging, zou (klinkt gek) ieder deze uitvaartverzorging Moree aanbevelen.

Familie van der Klaauw, Oud-Beijerland

 

De familie is zeer goed te spreken over Moree.

Het was persoonlijk en respectvol.

ZEER GOED

Familie Boterblom-Schutter, Oud-Beijerland/Klundert

 

 • Jullie zijn fijne mensen, respectvol, alle ruimte voor eigen ideeën om invulling te geven aan de uitvaart.

  Lettend op elk klein detail waar je zelf op dat moment geen erg in hebt.

   

  Familie Blaak-van Beekhuizen, Puttershoek

 • Van begin tot eind volledig ontzorgd, met respect en begrip.

  Kortom: de beste keuze op momenten die je niet kan kiezen!

   

  Familie Van de Wetering, Oud-Beijerland

 • Helder in afspraken, goede zorg en aandacht, oog voor detail en flexibel.

  Zeker aanbevelenswaardig!

   

  Familie Veldhuijzen-de Rooij, Oud-Beijerland

 • Zeer netjes geregeld, vooral de familiekamer is echt top!

  Ik persoonlijk zou jullie aanraden, ben blij dat we voor jullie gekozen hebben.

   

  Familie Romijn-Winkel, Zuid-Beijerland

 • Het was nu de 5e keer dat wij voor Moree gekozen hebben, dus eigenlijk zegt dat wel genoeg.

  Hartelijk, vriendelijk, correct en ondanks het verdriet ook gezellig.

   

  Familie Van Heusden, Strijen

 • Een nette en smaakvolle uitvaart voor een kleine beurs, fijn dat dat ook kan.

   

  Familie Schuurmans, Mijnsheerenland

Uitvaartverzorging Moree

Prins Hendrikstraat 20-22

3262 ST Oud-Beijerland

Hoeksche Waard

Telefoon (0186) 61 70 78

Mobiel (06) 103 921 84

E-mail: info@uitvaartverzorgingmoree.nl

 

Privacy Verklaring

 

Sitemap

Keurmerk

UitvaartzorgBGNU

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl