Overlijden melden

24 uur per dag

Geheel volgens

uw wensen!

Familie Kavelaar (Bergschenhoek)

De keuze voor Uitvaartverzorging Moree was al lang geleden door onze moeder bepaald. Uiteraard hebben we haar wens gerespecteerd. We kregen Harmen aan de lijn die nog dezelfde avond met ons de uitvaart in gang kon zetten. Rustig, respectvol en sturend op de achtergrond waar nodig en alle (on)mogelijkheden direct uitzoekend, dat was heel fijn. Dit heeft de week van afscheid nemen en de dag van de begrafenis van onze 99-jarige moeder voor ons heel waardevol gemaakt.

 

Een aandachtspunt dat we willen meegeven is om “te improviseren” bij een lange wachtrij in de kou. Laat mensen eerder binnen in de aula, condoleren kan men ook later doen. Ondanks het verdriet hebben we een mooie herinnering aan dit afscheid. Dank daarvoor.

 

Familie Kavelaar (Bergschenhoek)

 • De verzorging door de familie Moree en medewerkers was ronduit indrukwekkend. Vol respect, veel geduld, ruimte voor eigen initiatieven maar sturend daar waar nodig. Bedankt.

   

  Familie Wander (Oud-Beijerland)

 • Prachtige uitvaart gehad van onze Dirk.

   

  Familie Snaaijer (Puttershoek)

 • Een treurig moment maar respectvol, waardig en zeer persoonlijk. Team Moree dank voor de volledige ontzorging en het familiegevoel. Dit is wat wij zeer gewaardeerd hebben.

   

  Familie Smits (Numansdorp)

 • Binnen 4 maanden ouders overleden. Een prachtige afstemming tussen de twee trieste momenten. Aanwezig waar het moest en onzichtbaar waar dat kan.

   

  Familie Vader (Oud-Beijerland)

 • Jullie zijn heel goed in jullie werk en zijn heel respectvol naar iedereen en alles wat wij wilden kon ook.

   

  Familie Fortuin (Puttershoek)

 • Vanaf dat mijn man overleden was werd er op respectvolle wijze geholpen daar waar het nodig was. Niet nadrukkelijk aanwezig maar steeds bereid waar nodig was te helpen. Een bijzonder goede ervaring.

   

  Familie Hammer (Oud-Beijerland)

Uitvaartverzorging Moree

Prins Hendrikstraat 20-22

3262 ST Oud-Beijerland

Hoeksche Waard

Telefoon (0186) 61 70 78

Mobiel (06) 103 921 84

E-mail: info@uitvaartverzorgingmoree.nl

 

Privacy Verklaring

 

Sitemap

Keurmerk

UitvaartzorgBGNU

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl