Overlijden melden

24 uur per dag

Koffie met een luisterend oor

Rouwcafé bij Moree

Rouwcafé bij Moree

Wanneer je iemand verliest die veel voor je betekent, verandert alles in het leven. Niets lijkt meer hetzelfde. Mensen uit je omgeving weten niet altijd hoe zij troost kunnen bieden en je krijgt soms het gevoel alleen te staan. De dood is onlosmakelijk verbonden met het leven en de samenleving. Toch blijkt dit in de praktijk voor veel mensen niet makkelijk bespreekbaar of is soms zelfs een taboe.

Als uitvaartonderneming weten we hoe het drinken van een kopje koffie samen met een vriend of vriendin, zoon of dochter, partner, buurvrouw of collega je op de goede weg kan helpen.

Het ‘Rouwcafé bij Moree’ maakt rouwen bespreekbaar, er is ruimte voor ontmoeting met anderen die ook een verlies hebben geleden, je vindt steun bij elkaar en leert op een andere manier naar je rouwproces kijken. Een kopje koffie met (h)erkenning!

Er is geen vast programma. Wel een luisterend oor. Verbinding en herkenning staan centraal deze ochtend. Er is ruimte voor jouw rouw. Rouwcoach Marinka de Groot van Traan en een Lach zal ook aanwezig zijn en eventuele vragen rondom rouw beantwoorden.

Het ‘Rouwcafé bij Moree’ is geopend iedere eerste woensdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur in het Rouwcentrum aan de Prins Hendrikstraat 20 te Oud-Beijerland. Er zijn geen kosten aan verbonden. In verband met het beperkt aantal plaatsen vragen

wij u zich aan te melden: per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens kantooruren op tel. nr. 0186-617078.

Bent u of kent u iemand die behoefte heeft aan een kopje koffie met een luisterend oor? U bent van harte welkom op woensdag 4 mei 2022.

 

Lees meer

 • De verzorging door de familie Moree en medewerkers was ronduit indrukwekkend. Vol respect, veel geduld, ruimte voor eigen initiatieven maar sturend daar waar nodig. Bedankt.

   

  Familie Wander (Oud-Beijerland)

 • Binnen 4 maanden ouders overleden. Een prachtige afstemming tussen de twee trieste momenten. Aanwezig waar het moest en onzichtbaar waar dat kan.

   

  Familie Vader (Oud-Beijerland)

 • Vanaf dat mijn man overleden was werd er op respectvolle wijze geholpen daar waar het nodig was. Niet nadrukkelijk aanwezig maar steeds bereid waar nodig was te helpen. Een bijzonder goede ervaring.

   

  Familie Hammer (Oud-Beijerland)

 • Prachtige uitvaart gehad van onze Dirk.

   

  Familie Snaaijer (Puttershoek)

 • Een treurig moment maar respectvol, waardig en zeer persoonlijk. Team Moree dank voor de volledige ontzorging en het familiegevoel. Dit is wat wij zeer gewaardeerd hebben.

   

  Familie Smits (Numansdorp)

 • Jullie zijn heel goed in jullie werk en zijn heel respectvol naar iedereen en alles wat wij wilden kon ook.

   

  Familie Fortuin (Puttershoek)

Uitvaartverzorging Moree

Prins Hendrikstraat 20-22

3262 ST Oud-Beijerland

Hoeksche Waard

Telefoon (0186) 61 70 78

Mobiel (06) 103 921 84

E-mail: info@uitvaartverzorgingmoree.nl

 

Privacy Verklaring

 

Sitemap

Keurmerk

UitvaartzorgBGNU

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl