Overlijden melden

24 uur per dag

U staat er niet alleen voor

Alles goed geregeld

Na de uitvaart

 

Nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden breekt er een moeilijke tijd aan. Men wordt meer en meer geconfronteerd met de lege plaats, die een dierbare heeft achtergelaten. Toch moeten er ook dan nog vele zaken geregeld worden. Denk hierbij aan polissen die moeten worden opgestuurd, bankzaken geregeld, lidmaatschappen opgezegd, etc.

 

Met de akte van overlijden, die u van ons heeft ontvangen nadat wij de aangifte van het overlijden hebben verzorgd, kunt u vele zaken regelen. Een hulp hierbij is de ‘Gids voor nabestaanden’ die u van ons ontvangt. Deze gids bevat nuttige informatie en helpt u om de juiste instanties te vinden. Natuurlijk blijven wij beschikbaar voor advies!

 

 

Nazorggesprek

 

Een aantal weken na de uitvaart is er een nazorggesprek. Met elkaar kijken we terug op de uitvaart. Tijdens dit gesprek inventariseren wij ook of wij u verder van dienst kunnen zijn met de afwikkeling van de zakelijke kant. Het ontwerp voor een dankbetuigingskaart en/of -advertentie wordt ook met u besproken.

 

 

Gedenksteen

 

Direct na de begrafenis plaatsen wij een tijdelijke grafmarkeerder met de naam van de overledene op het graf. Deze blijft plm. 6 maanden op het graf staan. Dit geeft u de tijd om, in alle rust, een keuze te maken voor een gedenksteen.

 

U ontvangt van ons brochures van de steenhouwerijen waarmee wij al jaren, naar tevredenheid, zaken doen. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken bij de steenhouwerij in de showroom, dit helpt vaak om een keuze te maken. Wij adviseren u graag over de regels omtrent afmetingen ed. uw gemeente.

 

 

Keuze asbestemming

 

Na de crematie moet de as wettelijk 1 maand in het crematorium blijven. Daarna bent u vrij in de keuze van de asbestemming. Inbegrepen in de kosten van vrijwel alle crematoria zit het gebruik van de algemene nis voor 6 maanden. U krijgt daarmee 6 maanden de tijd om te bepalen wat u wilt met de as van een dierbare. Hiervoor zijn vele mogelijkheden, waarvan we er een aantal noemen: de as (laten) uitstrooien, de asbus plaatsen in een nis/graf op een begraafplaats, thuis een gedenkplekje maken, een as sieraad kiezen of laten verwerken in glas.

 

Vraag naar de mogelijkheden of kom langs op ons kantoor om verschillende producten te bekijken.

 • Een treurig moment maar respectvol, waardig en zeer persoonlijk. Team Moree dank voor de volledige ontzorging en het familiegevoel. Dit is wat wij zeer gewaardeerd hebben.

   

  Familie Smits (Numansdorp)

 • Jullie zijn heel goed in jullie werk en zijn heel respectvol naar iedereen en alles wat wij wilden kon ook.

   

  Familie Fortuin (Puttershoek)

 • Vanaf dat mijn man overleden was werd er op respectvolle wijze geholpen daar waar het nodig was. Niet nadrukkelijk aanwezig maar steeds bereid waar nodig was te helpen. Een bijzonder goede ervaring.

   

  Familie Hammer (Oud-Beijerland)

 • De verzorging door de familie Moree en medewerkers was ronduit indrukwekkend. Vol respect, veel geduld, ruimte voor eigen initiatieven maar sturend daar waar nodig. Bedankt.

   

  Familie Wander (Oud-Beijerland)

 • Binnen 4 maanden ouders overleden. Een prachtige afstemming tussen de twee trieste momenten. Aanwezig waar het moest en onzichtbaar waar dat kan.

   

  Familie Vader (Oud-Beijerland)

 • Prachtige uitvaart gehad van onze Dirk.

   

  Familie Snaaijer (Puttershoek)

Uitvaartverzorging Moree

Prins Hendrikstraat 20-22

3262 ST Oud-Beijerland

Hoeksche Waard

Telefoon (0186) 61 70 78

Mobiel (06) 103 921 84

E-mail: info@uitvaartverzorgingmoree.nl

 

Privacy Verklaring

 

Sitemap

Keurmerk

UitvaartzorgBGNU

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl