Overlijden melden

24 uur per dag

Geheel volgens

uw wensen!

Geschiedenis

 

Uitvaartverzorging Moree vindt haar oorsprong in een houtzagerij. Deze houtzagerij maakte, naast allerlei houtbewerkingen, ook kisten, welke met de rouwauto geleverd werden aan diverse begrafenisondernemers in de regio. Als chauffeur van de rouwauto raakte Moree sr., die werkzaam was bij de houtzagerij, betrokken bij dit beroep.

Hij volgde de vakopleiding en ging samenwerken met de toenmalige Oud-Beijerlandse begrafenisondernemer.

 

Door de bevolkingsgroei in de Hoeksche Waard groeide Uitvaartverzorging Moree uit van de ‘plaatselijke begrafenisondernemer’ tot een uitvaartonderneming voor de hele Hoeksche Waard.

 

In 1985 kwam dhr. Teun Brussaard in dienst en hij was 30 jaar lang het vaste gezicht in de Gemeente Korendijk.

 

In 1986 werd in het centrum van Oud-Beijerland een leegstaande kleuterschool aangekocht en verbouwd tot Rouwcentrum, toen uniek in de Hoeksche Waard.

Het Rouwcentrum voorzag zeker in een behoefte bij de Hoekschewaardse bevolking en door de jaren heen vonden er intern diverse uitbreidingen plaats.

 

Na ruim 20 jaar ‘groeiden we uit ons jasje’ en werd in het jaar 2007 het naastgelegen pand op nr. 22 aangekocht. Na een grondige verbouwing werden er 24-uurs-familiekamers, een modern kantoor, een ruime spreekkamer en garage voor de rouwauto’s en de kistenvoorraad gerealiseerd.

 

 

Moree Uitvaartverzorging Anno Nu

 

De 2e generatie Moree staat nu aan het roer en met ons hele team staan wij dag en nacht klaar om u professioneel, maar zeker ook met een luisterend oor, te begeleiden na het overlijden van een dierbare. Op stijlvolle wijze realiseren wij uw wensen. Dat is een vak apart en dat verstaan wij als geen ander.

 

Door de jaren heen is er in de uitvaartbranche veel veranderd, de uitvaart krijgt steeds meer een persoonlijk karakter. Vroeger waren er weinig variatiemogelijkheden en dat hoorde bij die tijd, nu zijn de mogelijkheden eindeloos en adviseren we u bij uw persoonlijke wensen. Wij zijn niet blijven hangen in het verleden maar hebben onze dienstverlening laten meegroeien met de veranderende eisen en wensen van mensen.

 

Ondanks alle ontwikkelingen in de branche is onze visie niet veranderd:

‘Wij zijn er voor iedereen’.

 

 • De verzorging door de familie Moree en medewerkers was ronduit indrukwekkend. Vol respect, veel geduld, ruimte voor eigen initiatieven maar sturend daar waar nodig. Bedankt.

   

  Familie Wander (Oud-Beijerland)

 • Vanaf dat mijn man overleden was werd er op respectvolle wijze geholpen daar waar het nodig was. Niet nadrukkelijk aanwezig maar steeds bereid waar nodig was te helpen. Een bijzonder goede ervaring.

   

  Familie Hammer (Oud-Beijerland)

 • Binnen 4 maanden ouders overleden. Een prachtige afstemming tussen de twee trieste momenten. Aanwezig waar het moest en onzichtbaar waar dat kan.

   

  Familie Vader (Oud-Beijerland)

 • Een treurig moment maar respectvol, waardig en zeer persoonlijk. Team Moree dank voor de volledige ontzorging en het familiegevoel. Dit is wat wij zeer gewaardeerd hebben.

   

  Familie Smits (Numansdorp)

 • Jullie zijn heel goed in jullie werk en zijn heel respectvol naar iedereen en alles wat wij wilden kon ook.

   

  Familie Fortuin (Puttershoek)

 • Prachtige uitvaart gehad van onze Dirk.

   

  Familie Snaaijer (Puttershoek)

Uitvaartverzorging Moree

Prins Hendrikstraat 20-22

3262 ST Oud-Beijerland

Hoeksche Waard

Telefoon (0186) 61 70 78

Mobiel (06) 103 921 84

E-mail: info@uitvaartverzorgingmoree.nl

 

Privacy Verklaring

 

Sitemap

Keurmerk

UitvaartzorgBGNU

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl