Overlijden melden

24 uur per dag

Geheel volgens

uw wensen!

Familie ervaringen

Familie ervaringen

 

 

Wij bedanken uitvaartverzorging Moree voor de goede begeleiding na het overlijden van mijn man, onze vader en opa. Jullie waren er met een luisterend oor en goede oplossingen. Dankjewel!
Familie Mourits, Oud-Beijerland

 

Warme en respectvolle uitvaartbegeleiding van onze beide ouders door de familie Moree. Met speciale dank aan de inzet van Ditje v. Arkel.
Familie Rozendaal, Oud-Beijerland

  

Wij hadden Harmen en we hadden niemand anders willen hebben! Perfect, dank dank dank!
Familie Weessies, Nieuw-Beijerland

  

Heel fijn om alle ruimte te hebben gekregen om te assisteren met het verzorgen / afleggen van mijn (onze) vader.
Familie van Puffelen, Oud-Beijerland

  

Wat een fijne en professionele mensen. Luisterend, adviserend, pragmatisch, ontzorgend en uiteraard zeer respectvol. Wat een aanwinst voor Oud-Beijerland.
Familie Schelling, Oud-Beijerland

  

Uitvaart was geheel naar onze wensen, met persoonlijke invulling. Het heeft ons bij het rouwproces geholpen om 24 uur per dag naar de familiekamer te kunnen gaan. Ook fijn dat vragen via e-mail vrijwel direct werden beantwoord. Wij voelden ons gezien.
Familie Remkes, Zuid-Beijerland

  

Vooral de oudste dochter heeft veel contact gehad met Hans, ook na de uitvaart nog en vond het een zeer prettige ervaring, zeer betrokken en erg vriendelijk.
Familie Braaksma, Oud-Beijerland

  

Vanaf het eerste moment in het hospice tot en met het afrondingsgesprek hebben wij uitvaartverzorging Moree als respectvol, bewogen en liefdevol ervaren. Met name de persoonlijke begeleiding van Ditje is voor ons zeer waardevol geweest.
Familie Kouwen, Oud-Beijerland

  

Vanaf het eerste contact was er het gevoel dat we bij de mensen van uitvaartverzorging Moree op de juiste plaats waren voor het regelen van een voor ons ingrijpende gebeurtenis. Een begrafenis maak je niet dagelijks mee, maar we zijn adequaat en met veel respect, begeleid en ondersteund en geholpen om vorm te geven aan een uitvaart die respectvol en eervol was. We kunnen met dankbaarheid terug kijken. Het werk door de mensen van Moree was en is nog steeds een warme hand, een steun in de rug en waar nodig een helpende hand bij keuzes die gemaakt moeten worden. We gunnen een ieder die voor zo een keuze staat de warme steun van de mensen van de firma Moree.
Familie van Niel, Nieuw Beijerland

  

Het geheel werd door de familie als passend en respectvol gevoeld. Afhandelingen van diverse zaken netjes en vlot uitgevoerd. Een uitstekende indruk van het totaal.
Familie Hoogeboom, Nieuw Beijerland

  

Onze familie heeft beide uitvaarten, zowel moeder als vader, als een respectvolle, meedenkende en vriendelijke onderneming ervaren. Het heeft ons zeer geholpen bij het verwerken van ons verdriet.

Familie Visser, Goudswaard

 

Moree uitvaartverzorging heeft ons fijn en keurig geholpen na het overlijden van mijn vrouw en onze moeder.
Familie Heijden, s’-Gravensdeel

  

Ik vind dat er goed geluisterd werd, er werd goed meegedacht. Ik vond alles netjes verlopen. Goed en netjes verzorgd. Een zeer goede dienstverlening. Dank jullie wel voor de goede zorgen.
Familie van der Perk, Piershil

 

Wij hebben deze uitvaart als zeer prettig, begripvol, vriendelijk en toch professioneel met uitvaartleider (op verzoek) Harmen ervaren! Bedankt Harmen voor de goede zorgen met een lach en een traan.

Familie van Bellen, Numansdorp

  

Martin heeft de uitvaart uitstekend verzorgd. Hij was een luisterend oor en dacht met ons mee!
Familie Stolk, Oud-Beijerland

  

Het geheel is goed verlopen. We kregen alle gelegenheid alles naar eigen wens in te vullen.
Familie van der Hart, Oud-Beijerland

Wij zijn als familie door Moree fijn en keurig geholpen na het overlijden van mijn vrouw en onze moeder. Ook de fijne gesprekken en nazorg met de uitvaartleider heeft ons goed gedaan.
Familie Reedijk, Oud-Beijerland

 

Tijdens het korte ziekbed zei mijn vrouw 'Ik wil door een vrouw weggebracht worden, want een vrouw heeft me ook op deze wereld gebracht'. Gelijktijdig zeiden wij 'zullen we dan Ditje van Arkel-Moree vragen?'. Mijn vrouw en ik kenden haar van een eerdere crematie van mijn moeder, die ze ook begeleid heeft. Met Ditje hebben mijn kinderen, schoonzus en ik een kleurig afscheid georganiseerd. Met een krans bloemen uit eigen tuin op de kist en alle aanwezigen waren in kleurige kleding gekomen. Dit was de wens van mijn vrouw. Wij hebben het als positief ervaren dat Ditje en haar collega's rust en respect uitstralen. Ze voelen ook aan hoe de sfeer in onze familie is, zij gaven ruimte voor verhalen, een lach en een traan. We konden alle vragen en gedachtegangen bij hun kwijt. Hierdoor is deze periode een waardevolle herrinering. 
Hiervoor onze dank. 
Familie Wervers, Numansdorp

 

De persoonlijke open sfeer waarin meedenken met hoofdletters is geschreven, gaf ons een warm gevoel in een moeilijke tijd.
Familie v. d. ReeFamilie ervaringen

  

We hebben goede ervaringen met Uitvaartverzorging Moree. Ze zijn goed bereikbaar en er wordt geluisterd en meegedacht.
Familie Staat-Stolk, Zwijndrecht

  

Moree is een familiebedrijf dat al jaren in de Hoeksche Waard gevestigd is, daardoor dus meer vertrouwd wat ons betreft. Mede daardoor was de keus voor Moree ook niet moeilijk ook omdat ik hen via mijn baan actief hun werk heb zien doen. En wij houden van: Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een uitvaartverzorging die wij als meer dan positief hebben ervaren en dus van harte aanbevelen.
Familie Willemsen, Oud-Beijerland

 

Lieve Ditje, wat vonden wij het fijn dat jij ons in deze bijzondere tijd begeleid hebt. Je stond voor ons klaar indien nodig, bood ons een luisterend oor, gaf onze jongens aandacht wanneer nodig en gaf ons fijne tips/adviezen mee. Op de dag zelf verliep alles naar wens. Je straalt rust en vriendelijkheid uit en weet precies wanneer er wat gebeuren moet. Dankjewel!
Familie Kruidenier, Oud-Beijerland

  

Wij danken jullie voor de goede en respectvolle wijze van begeleiding na het overlijden van onze moeder en oma.
Familie Schrijvershof, Oud-Beijerland

  

Zeer netjes geregeld, vooral de familiekamer is echt top! Ik persoonlijk zou jullie aanraden, ben blij dat we voor jullie gekozen hebben.
Familie Romijn-Winkel, Zuid-Beijerland

  

Mijn vader had laten weten dat in geval van zijn dood hij graag zijn uitvaart door Moree wilde laten uitvoeren. En dan specifiek door Ditje. Zij heeft ook de dienst van mijn opa gedaan. Wij hebben de begeleiding van Moree als zeer prettig ervaren. Een luisterend oor en respectvolle mensen. Bedankt.
Familie Wolters, Oud-Beijerland

  

- Wij zijn allen zeer tevreden!
- Alles ging naar wens.
- Vriendelijke uitvaartverzorger.
- Alles was perfect geregeld.
Familie Kolmsberg-Jansen, Strijen

  

Een nette en smaakvolle uitvaart voor een kleine beurs, fijn dat dat ook kan. Piet en Hans, Bedankt.
Familie Schuurmans, Mijnsheerenland

  

Wij bedanken Uitvaartverzorging Moree voor de goede en warme begeleiding, in het bijzonder Ditje voor de fijne en liefdevolle wijze waarop zij ons begeleidde na het overlijden van onze moeder. Bedankt voor alle goede zorgen.
Familie Boender-Lagerwerf, Mijnsheerenland

  

De uitvaartverzorging heeft onze zorgen makkelijker gemaakt
De adviezen werden heel erg te harten genomen door het personeel.
hiervoor hartelijk bedankt!
Familie B. Schipper-Gnörlich, Oud-Beijerland

  

Vanaf het moment direct na het overlijden van onze moeder tot na de afscheidsdienst en begrafenis hebben de medewerkers van Uitvaartverzorging Moree met empathie, zorgvuldigheid en deskundigheid gehandeld en ons begeleid. Een zeer prettige, betrouwbare, invoelende en degelijke uitvaartonderneming, die je zorg uit handen neemt, en wij der halve van harte aanbevelen.
Familie Groenendijk, Zuid-Beijerland

  

Ditje (en ook Martin), wat waren we blij met jou door de fijne wijze waarop jij met ons de uitvaart van onze moeder, schoonmoeder, oma en omi hebt geregeld. Rustig, betrokken en precies aanvoelen wat we wilden. Namens de hele familie, onze hartelijke dank.
Familie Reijerkerk, Mijnsheerenland

  

Een onderneming die hier al jaren gehuisvest is en een begrip in de Hoeksche Waard is. Een duidelijke advertentie in het Kompas zonder allerlei poespas. En, al je wensen wat betreft cremeren en begraven kunnen geregeld worden. Dus, kies Moree!
Familie Willemsen, Oud-Beijerland

  

Uitvaartverzorging Moree is een zeer goede en vriendelijke onderneming. Voldoet aan de wensen van de overleden persoon en vrienden/familie. Alles is in goede orde en netheid verzorgd en ook was er een goede communicatie.
Het na gesprek was duidelijk, mee levend en gericht op de nabestaande. Super bedankt!
Familie Van Es-Kraak, Oud-Beijerland

  

Meneer Hans heeft ons uitstekend geholpen. Een dikke tien.
Familie Sakko, Dordrecht

  

We hebben allemaal een heel goede ervaring overgehouden met name over speciale wensen:
- een bekende (buurvrouw) als chauffeur
- een laatste rit langs het woonhuis
- een Antilliaans gebruik bij het woonhuis
- de prettige gesprekken met de uitvaartleider
Familie Peterse-van Schendel, Oud-Beijerland
 
Wat de familie betreft was alles uitstekend verzorgd. Wij willen speciaal Martin bedanken die onze rots in de branding was en ons stap voor stap door dit proces geleid heeft.
Familie de Koomen, Waddinxveen
 
Respect, er wordt heel goed geluisterd naar de wensen en er worden mogelijkheden geboden.

Familie Timmer, Klaaswaal
 
Keurig verzorgd, vriendelijke mensen.
Familie van der Klaauw, Oud-Beijerland
 
Veel reacties gehad van: hoe mooi alles verliep.

Zwager: zo mooi, dit was de mooiste uitvaart die ik heb meegemaakt.
De muziek, de bloemen, de uitvoering zo mooi gedaan door Ditje.
Familie Mouthaan- Kroon, Spijkenisse
 
Dank voor de liefdevolle begeleiding na het overlijden van onze moeder, oma en overgrootmoeder.

Familie Kooijman, Oud-Beijerland

 
Wij zijn zeer tevreden over de betrokkenheid en de professionaliteit van alle medewerkers. Er werd goed geluisterd en gehandeld naar onze wensen. We hebben het als warm en respectvol ervaren. Dit alles bij elkaar levert een positieve bijdrage aan onze periode van rouw.
Familie Hokke, Oud-Beijerland
 
Na ons eerste telefoontje werd alles werd alles wat nodig was respectvol geregeld. Onze uitvaartleider was Harmen Blijleven, wat een fantastische ondersteuning is hij geweest. Mede dankzij hem kreeg mijn man, vader en opa een liefdevolle, persoonlijke en waardige uitvaart!

Familie Karreman, Oud-Beijerland
 
De wijze waarop onze moeder door de dames is aangekleed en verzorgd, haar make-up en kapsel was heel mooi, goed meegedacht, geen moeite te veel. Tijdens de voorbereidingen en uitvaart is dat gevoel gebleven. Dankjewel, het helpt ons bij het afscheid nemen.

Familie de Jongh, Puttershoek
 
Ondanks het grote verdriet heeft Harmen en de andere personen van Moree, die ons hebben bijgestaan, ons op alle mogelijke manieren geholpen om onze man, vader en opa op een waardige wijze naar zijn laatste reis te begeleiden. Wij hebben het werk van en de omgang met Harmen als zeer waardevol ervaren.

Familie van den Hoogen, Zuid-Beijerland
 
Tot in de puntjes verzorgd, Ditje was onze steun en toeverlaat. Klasse!

Familie Barends, Oud-Beijerland
 
De gesprekken en het respectvol meedenken van de uitvaartleider na het overlijden van onze moeder hebben wij, als familie, als zeer fijn ervaren. Aan alle details werd gedacht, alles werd op een rustige manier goed doorgesproken en uitgelegd. Daar werd ruim de tijd voor genomen. Aan de achterkleinkinderen werd op een lieve, kinderlijke manier verteld wat er allemaal zou gaan gebeuren, zelfs tot op de begraafplaats toe, zodat zij de uitvaart op een ontspannen manier kunnen meemaken.

Dit zorgde er voor, dat wij op een waardige en liefdevolle manier, afscheid hebben kunnen nemen van onze moeder, oma en overgrootmoeder. Onze oprechte dank daar voor.
Familie van der Kolk, Oud-Beijerland
 

Familie ervaringen

 

Wij als familie en alle andere aanwezigen vonden het een hele nette uitvaart.
Wim de Vries, Oud-Beijerland

 

De uitvaart was onder de corona omstandigheden toch heel respectvol.
Familie Kapoen, Mijnsheerenland

 

Jullie zijn fijne mensen, respectvol, alle ruimte voor eigen ideeën om invulling te geven aan de uitvaart. Lettend op elk klein detail waar je zelf op dat moment geen erg in hebt.
Familie Blaak-van Beekhuizen, Puttershoek

 

Uitvaartverzorging Moree, ze staan voor je klaar waar nodig. Ze geven goede tips, begeleiden je waar nodig, geen vraag is teveel. Wij zijn erg geholpen en zeer tevreden met jullie.
Familie Jongkoen, Nieuw-Beijerland

 

We zijn zeer attent en liefdevol begeleid bij de uitvaart van onze dochter. Het is perfect gegaan en we kijken er mooi op terug. Al onze wensen zijn zeer goed uitgevoerd.
Familie Vos, Westmaas

 

We waren allemaal zeer tevreden over de diensten van Moree. Ditje, die ons begeleid heeft, deed dit op een hele prettige wijze. Ze heeft ons geholpen keuzes te maken zonder haar eigen mening op te dringen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij kunnen terugkijken op een fijn afscheid van onze oom.
Familie Van Wijngaarden, Strijensas

 

Bij het allereerste telefonische contact werd al meteen geregeld wat nodig was. Vanaf het eerste persoonlijke contact, geleid door Ditje van Arkel, werd alles perfect geregeld en was er goede voorlichting. Ook tijdens, en na de uitvaart, heeft Ditje deze begeleiding op haar genomen en dit was naar alle tevredenheid (van iedereen!).
Familie Boender-Dekker, Piershil

 

Wij hebben de crematie van onze moeder als prettig ervaren ondanks deze rare tijd. Dit is vooral te danken aan de fijne manier van regelen en contact met dhr. H. v.d. Wetering
Familie v. Zanten, ‘s-Gravendeel

 

Wij zijn tevreden over de begeleiding van Harmen Blijleven, warm, rustig, meedenkend en respectvol, waardoor wij een mooi afscheid kregen waar we met een goed gevoel op terugkijken.
Familie Hollander, Oud-Beijerland

 

Er is respectvol met ons en onze overleden moeder omgegaan; wij hebben de begeleiding als betrokken en warm ervaren; wij kijken terug op een mooi afscheid van onze moeder.
Familie Strijder, Piershil

 

Bij een overlijden van een naaste, dierbare, word je geconfronteerd met een ongekend verdriet. Daarnaast moet je onmiddellijk in actie komen om de uitvaart te gaan regelen. Het is dan zo fijn als de uitvaartondernemer je als het ware “bij de hand” neemt en heel veel van je overneemt, meedenkt, suggesties aanlevert en dit alles op zodanige wijze dat het een uitvaart wordt waarop je met een goed gevoel kan terugkijken. Dit maakt het verwerken van het verlies gemakkelijker. Bedankt daarvoor.
Familie Taale, Oud-Beijerland

 

Het was nu de 5e keer dat wij voor Moree gekozen hebben, dus eigenlijk zegt dat wel genoeg. Hartelijk, vriendelijk, correct en ondanks het verdriet ook gezellig. Dit is ook heel belangrijk voor de verwerking. Een luisterend oor voor de belangrijke wensen, maar ook voor familieverhalen en anekdotes van de familie. Nogmaals onze dank, in het bijzonder Piet. Jouw begeleiding was weer zeer vertrouwd.
Familie Van Heusden, Strijen

 

De familiekamer was fantastisch. Hans, super fijne man! Respect voor zijn klanten en denkt super mee. Dit voelde zeer vertrouwd. Ook de volgende keer (hopelijk voorlopig nog niet) bellen wij Moree.
Familie Verschoor, Dordrecht

 

Wij hebben van het begin tot het einde alles ervaren als zeer respectvol, vriendelijk, geduldig en zeer vakkundig. Petje af!
Familie Klein-Ganseij-Rave, Nieuw-Beijerland

 

De zeer persoonlijke benadering, overleg en begeleiding omtrent de uitvaart van onze vader, schoonvader en opa, hebben wij zeer gewaardeerd.
Familie Vercouteren, Numansdorp

 

Moree is een goed luisterende onderneming die tijd voor je neemt. Alles is netjes geregeld en alles is volgens wensen en verwachtingen gegaan.
Familie Verkade, Oud-Beijerland

 

Wij kunnen terugzien op een waardige en respectvolle uitvaart van mijn man, onze vader en trotse opa Kees. Dit geeft ons, ondanks de pijn, een goed gevoel. Mede door de aanwezigheid van Hans die alles tot in de puntjes geregeld heeft voor ons, waarvoor nogmaals hartelijk dank. Ook fijn dat alles kan en niets moet.
Familie Van der Griend, Zuid-Beijerland

 

Warme oprechte benadering, oog voor detail en zonder uitzondering alles in goed onderling overleg.
Mevr. Holster Verhoeven

 

Alles rondom de uitvaart werd prettig en geruisloos geregeld. Uitvaartleider was attent en gaf goede dingen aan. Zo is het een mooi en waardig afscheid geworden. De familiekamer waar we gebruik van hebben gemaakt vonden wij een absolute meerwaarde.

Familie Verbaas, Heinenoord

 

Helder in afspraken, goede zorg en aandacht, oog voor detail en flexibel. Zeker aanbevelenswaardig!
Familie Veldhuijzen-de Rooij, Oud-Beijerland

 

Prettige begeleiding gehad. Dankzij Moree een prachtige crematie gekregen, boven verwachting. Onze dank hiervoor!
Familie Both, Oud-Beijerland

 

Uitvaartverzorging Moree heeft ons bij het overlijden van onze vader en moeder fantastisch begeleid met zowel aandacht voor de materiele als ook voor de persoonlijke aspecten. Zeer professioneel, betrokken en betrouwbaar. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Familie Both, Oud-Beijerland

 

Toen onze moeder 7 jaar geleden overleed kwam Ditje om de uitvaart te verzorgen. Er was meteen een klik. Zorgzaam naar onze vader en naar ons toe. Alles werd met respect en zorg geregeld. Voor onze vader was het meteen duidelijk dat, als hij zou komen te overlijden,  Ditje zijn uitvaart moest verzorgen. Gelukkig was dit mogelijk. Wij denken met een warm gevoel terug, hoe zij dit allemaal verzorgd heeft. De cirkel is rond.
Familie Blaak, Piershil

 

Ik wil graag vermelden dat ik ontroerd was bij het transport van pa uit Heemzicht, midden in de nacht. Toch dat plechtige en respectvolle traject van de lijkwagen, met Jeanet er stapvoets voor als uitgeleider, tot aan hun appartementje met een moment van stilstaan. Staat op mijn netvlies gebrand.
Familie Boender, Piershil

 

Zeer fijn begeleid door uitvaartleider Ditje van Arkel. Straalde rust uit en ging heel fijn met onze wensen om. Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld en ging met onze kleinkinderen heel ontspannen om en beantwoordde hun vragen duidelijk. Ondanks de verdrietige omstandigheden hebben wij alles kunnen doen wat wij wensten en heeft zij de druk verlicht voor ons. Nogmaals dank.
Familie SintNicolaas-Naaktgeboren, ‘s-Gravendeel

 

Als je met een overlijden van een dierbare te maken krijgt, leef je in een plotselinge roes, er komt niets meer binnen. Onze uitvaartleider, Harmen Blijleven, heeft er voor gezorgd dat wij als familie, overige familie maar ook de aanwezige vrienden en kennissen zeer onder de indruk waren hoe de uitvaart is verlopen. De emoties kwamen vrij bij vrijwel iedereen toen Harmen een stoel nam en naast onze overleden moeder, oma en overgroot oma ging zitten om haar levensverhaal te vertellen. Heel betrokken voelde dat aan. Wat bij ons allen achterbleef was een fijn en mooi gevoel, het was goed zo.
Familie Dijke-Alewijn, Piershil

 

Wij hebben vanaf het eerste moment na het overlijden van mijn man het volste vertrouwen gehad dat de uitvaartonderneming ons door de moeilijke dagen heen zou helpen. En dat is gebeurd! Wij kunnen terugkijken op een afsluiting die aan onze behoefte voldeed en zijn daar zeer dankbaar voor!
Familie Mijnen, Numansdorp

 

Wij hebben een heel prettige, liefdevolle herinnering aan de manier waarop Piet en Jeanet ons geholpen hebben met het verzorgen van onze moeder en het opbaren bij haar thuis. Ditje, je was geweldig betrokken, persoonlijk en lief voor ons en ook voor de kleinkinderen. Wij kijken met een goed gevoel en tevredenheid terug op een mooie uitvaart. Nogmaals dank jullie wel.
Familie Van Tiggelen, Oud-Beijerland

 

Wij hebben een hele fijne ervaring met Moree Uitvaartverzorging. Respectvol naar de overledene toe en zeer betrokken, warm, familiair maar toch professioneel naar ons als nabestaanden toe. Waarvoor dank.
Familie Andeweg, Piershil

 

Alles tot in de puntjes verzorgd.
Familie Eradus, Oud-Beijerland

 

Onze ervaring met Uitvaartverzorging Moree is, ondanks de droefheid van een overlijden, dat de uitvaart bijzonder respectvol en zeer deskundig was.
Familie Kievit, Rotterdam

 

De kracht die wij in diverse situaties hebben ervaren, ook het a la minute inspelen op een situatie, hebben wij zeer gewaardeerd. Verder kunnen wij de 24-uurs kamers aanraden. We konden in alle rust, op eigen tijd en tempo afscheid nemen van de overledene. De uitnodiging van Harmen om ook in dit geval de achterkleinkinderen te betrekken bij het vervoeren van de overledene heeft ons allen goed gedaan.
Fam. Van Luijk-Tkatchew, Westmaas

 

Ditje heeft ons zo goed begeleid en door de moeilijkste week van ons leven heen geloodst. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze familie en vrienden was het fijn dat ze er was en ons hielp beslissingen te nemen. Echt een topper!
Familie Nieuwburg, Oud-Beijerland

 

Wij hebben van veel familie en vrienden complimenten ontvangen over de mooie uitvaart. Qua locatie maar ook de manier waarop het is gegaan. Zelf hadden wij daar ideeën over met betrekking tot het spreken, de muziek enzovoort, maar alles perfect uitgevoerd. Mooie ervaring voor zo’n verdrietige aangelegenheid. Er waren ook hele mooie beelden via de livestream.
Familie Van Dam, Oud-Beijerland

 

Van begin tot eind volledig ontzorgd, met respect en begrip. Kortom; de beste keuze op momenten die je niet kan kiezen!
Familie Van de Wetering, Oud-Beijerland

 

Wij hebben als familie een zeer goede ervaring gehad met Moree. Alles werd respectvol en rustig geleid door Ditje Moree en dit hebben wij dus zelf als mooi en zonder stress ervaren. Wij zijn met een goed gevoel geëindigd bij de begraafplaats in Oud-Beijerland. Dit dankzij Moree als uitvaartverzorging.
Mevr. P. Wols en Familie Van der Veer, Oud-Beijerland

 

Familie ervaringen

 

Ik heb ervaren hoe in de periode tijdens het overlijden van mijn man en de tijd daarna, het zo belangrijk is om een deskundige, betrokken maar ook invoelende contactpersoon te hebben. Het voelde goed, om op iemand terug te kunnen vallen in de heftige tijd die volgt, op het overlijden van een geliefde. Ook de keuze om gebruik te maken van de familiekamer in het rouwcentrum, in alles werd meegedacht. Mijn kinderen en ik hebben dit ervaren als steun en troost, mede namens hen wil jullie hiervoor bedanken.

Familie van der Vaart, Oud-Beijerland

 

Uitstekende, respectvolle verzorging van de uitvaart.

Familie van der Velden, Goudswaard

 

Onze familie heeft een jarenlange ervaring met Moree.

Veel begrafenissen heeft Moree in onze familie verzorgd, dit is altijd met respect en zorgvuldigheid gedaan. Wij danken Moree dan ook voor de goede zorgen.

Familie van Bennekom, Oud-Beijerland

 

Heel fijn en zorgzaam.

Familie Bekker, Maasdam

 

Alles goed geregeld, onze dank daarvoor.

Familie Buitendijk, Oud-Beijerland

 

De uitvaart was perfect geregeld.

De ceremonie bij het Hospice was stijlvol en vormt een mooie herinnering.

De uitvaartplechtigheid in het crematorium Hoeksche Waard was indrukwekkend mooi.

J.R.H. Smit, Oud-Beijerland

 

Ik wist al welke uitvaartverzorging ik zou kiezen ver voor er sprake was van het overlijden van mijn dementerende lieve moeder, door 2 eerdere ervaringen. Ik wist meteen dat mijn moeder in veilige, betrouwbare en liefdevolle handen zou zijn. Toen mijn moeder ’s-Nachts stierf kwam er zoveel op mij af, maar na het eerste telefoontje naar Moree bleek daarna alles vanzelf en in de juiste volgorde te gaan. Mede daardoor kan ik met een warm en tevreden gevoel terug kijken op een verdrietige periode en hebben de mensen van Moree voor mij mooie herinneringen gemaakt.

Familie Steeg, Westmaas

 

Hartelijk dank aan Hans van de Wetering voor de steun aan ons verleend.

Willem van der Pligt, Oud-Beijerland

 

Na de goede ervaring met de uitvaart van onze moeder lag het voor de hand voor de uitvaart van onze vader wederom voor Moree te kiezen. Moree heeft boven verwachting aan onze wensen voldaan.

Het is een efficient werkende onderneming met vriendelijk, zeer behulpzaam personeel.

Familie Biekart, Maarn

 

Dat de uitvaartleider erg keurig omgaat met de situatie.

Familie van Dijken, Oud-Beijerland

 

Wij hebben de uitvaartverzorging van mijn man en onze vader door Uitvaartverzorging Moree als zeer prettig en warm ervaren. Uitvaartverzorging Moree is uiterst respectvol, meelevend, meedenkend en biedt ruimte aan onze wensen. Hartelijk dank daarvoor.

Familie Groeneweg, Oud-Beijerland

 

Goede begeleiding.

Doen wat ze beloven.

Respect met alles, met alles wat afgesproken was.

Perfect

Familie Heus, Oud-Beijerland

 

Bedankt voor alle goede zorgen. Dit heeft mijn moeder en ons heel goed gedaan.

Alles prima geregeld, goed gedoseerd en goed ingeschat allemaal.

Wat een mooie dienst in het crematorium en alles ging helemaal goed volgens planning en verwachting.

Familie Eradus, Puttershoek

 

Het was fijn om het met jullie te regelen, een goede verzorging.

Onze dank hiervoor namens mijn kinderen.

M. v.d. Linden-Goudswaard, Nieuw-Beijerland

 

Als goed, respectvol, alles is bespreekbaar, adviserend, denk in mogelijkheden.

Familie van Bennekom, Oud-Beijerland

 

Verzorgd, respectvol en meedenkend.

A.J. de Reus, Nieuw-Beijerland

 

Wij zijn over de gehele week na het overlijden van mijn vrouw, Jopie van der Wulp, zeer tevreden.

Moree, met name Harmen heeft alle wensen van Jopie zover als mogelijk in deze coronatijd kunnen waarmaken, speciaal de rose kist.

Ook de werkzaamheden van Jeanet bij het verzorgen van mijn vrouw na het overlijden vinden wij bijzonder zoals ze mijn vrouw weer goed toonbaar heeft gemaakt.

De mensen van Moree hebben eraan meegewerkt dat het rouwproces wat draaglijk is geworden.

Familie van der Wulp, Goudswaard

 

Het proces rondom de uitvaart van mijn lieve man en onze vader hebben wij als bijzonder, respectvol en héél persoonlijk ervaren. Er was ruimte voor al onze wensen maar ook voor ons verdriet…

Piet jij was voor ons gezin echt tot steun, je had voor alles oog zelfs de kleine dingen!

Zo kunnen wij terugkijken op een waardig afscheid.

Bedankt Uitvaartverzorging Moree.

Familie Nieuwenhuis, Nieuw-Beijerland

 

De begrafenis van onze moeder viel helaas in de nare tijd dat het coronavirus speelde. Dit alles werd door de firma Moree goed in acht genomen. Naar onze wensen en ook veiligheid werd goed geluisterd en ingespeeld. De mogelijkheden die allemaal per beeldbellen werden besproken waren divers en qua contact erg prettig. Met alle goede intenties vanuit Moree werd de uitvaart een mooie, waardige memorabele dag die geheel naar wensen van onze moeder is uitgevoerd. We kijken terug hierop ale een liefdevolle dag.

Familie Middelkoop, Maasdam

 

Goed en liefdevol, waarbij onze wensen op de voorgrond stonden.

Familie van der Meijde, Oud-Beijerland

 

Wat waren het heftige dagen na het overlijden van mijn man, papa en opa. Maar we zijn met grote zorg begeleid door Hans en assistente en heeft ons geholpen en gesteund hoe ver het mogelijk was met de 6 dagen dat Piet opgebaard stond en alles wat mogelijk was uit handen genomen om voor ons te regelen en ons te ondersteunen.

Hiervoor nogmaals dank ook namens mijn dochters.

Familie Meinster, Heinenoord

 

Begripvol, behulpzaam, kortom heel goed.

Familie Scheele, Oud-Beijerland/Breskens

 

Als familie zijn wij correct en netjes ontvangen. Er was voldoende tijd om alles te bespreken en te regelen. Respectvol voor onze moeder en een steun voor ons als kinderen. Ditje heel veel dank voor je goede zorgen.

Familie in ’t Veld, Oud-Beijerland

 

In deze moeilijke coronatijd heeft de uitvaart toch plaatsgevonden zoals wij deze voor ogen hadden.

Familie de Jong, Piershil/Voorschoten

 

Wij en vooral ik vonden de behandeling zeer respectvol en mooi, vooral de sleutel die wij meekregen was voor mij Mw. Touw van zeer veel waarde.

Familie Touw, Oud-Beijerland

 

Grote waardering en veel dank voor Hans van de Wetering en zijn collega’s.

Wij zijn als familie erg tevreden over hoe alles verlopen is.

Goede begeleiding; alles respectvol verlopen.

Familie Kroep, Oud-Beijerland

 

Wij kijken terug op een waardig en mooi afscheid van onze moeder. Hans van de Wetering heeft ons de ruimte gegeven voor eigen initiatief en waar bijgestuurd. Vol respect en niets was hem teveel. Nogmaals heel veel dank daarvoor.

Familie Verhorst, Klaaswaal

 

Uitvaartverzorging Moree heeft tot in de puntjes de uitvaart van onze moeder perfect verzorgd.

Met veel compassie en ze zijn zeer toegankelijk. Ondanks de moeilijke tijd, voelde het zeer vertrouwd.

Familie Fischer, ’s-Gravendeel

 

Veel persoonlijke aandacht gericht op de familie, geen moeite is teveel.

Familie van der Griend, Goudswaard

 

Respectvol en betrouwbaar.

Familie Groeneweg, ‘s-Gravendeel

 

Zeer vriendelijke en goed begeleid in het gehele proces door Ditje. Zij voelt onmiddellijk de situatie aan als zij binnen stapt.

Ook aan de achterkleinkinderen besteedde zij echt aandacht. Wij zullen jullie, maar ook Ditje, erg aanraden bij bekenden en familie.

Familie Baan, s-Gravendeel

 

Ondanks de corona, is het een zeer intiem afscheid geweest. Er was alle tijd om alles in alle rust te doen.

Wij zijn zeer tevreden.

Familie van Gemeren, Heerjansdam

 

Zeer ervaren en prettige uitvaartondernemer (Piet Moree). Altijd geduldig en nam uitvoerig de tijd om zaken te bespreken.

Familie Ritman, Oud-Beijerland

 

Moree uitvaartverzorging neemt de familie alle zorg uit handen. Met respect voor de overledene wordt samen met de familie de begrafenis geregeld, waarbij alle zaken worden afgehandeld door de uitvaartverzorger. Dank daarvoor.

Familie Tuk, Oud-Beijerland

 

Dankbaar voor het meeleven, meedenken om de uitvaart heel persoonlijk te maken. Er wordt geluisterd naar wensen en behoefte.

Familie Van der Weijden, Nieuw-Beijerland

 

De familie is zeer tevreden over heel de uitvaart, zorg en nazorg en het meedenken. Veel respect en dank aan Ditje.

Familie Nettenbreijers, Oud-Beijerland

 

Duidelijk en zakelijke service waar voldoende flexibiliteit en meedenken (Buiten de Box) gewaarborgd is.

Zeker geen “koude’ afhandeling.

Familie Fredriksz, Oud-Beijerland

 

Ondanks het verdriet mogen wij terug kijken op een week die dankzij Hans en overig personeel, geheel naar wens van de overledene zou zijn geweest.

Nogmaals Hans, onze hartelijke dank voor alles wat je voor ons deze dagen hebt gedaan.

Familie van der Velden, Goudswaard

 

We zijn zeer tevreden, onze hartelijke dank voor de goede zorgen.

Familie Blaak, Oud-Beijerland

 

Familie ervaringen

 

De professionele maar daarnaast ook heel menselijke begeleiding rondom het overlijden van onze moeder hebben wij zeer gewaardeerd.

Wat vooral opviel was de tijd die genomen werd en de aandacht die  gegeven werd aan elk detail. Hiermee werden er veel zorgen uit handen genomen zonder dat we het gevoel hadden de regie kwijt te raken. Hartelijk dank hiervoor.

Fam. Redert

 

In één zin: Dankbaar voor alles! en iedereen!

Fam. Van der Hoeven, Oud-Beijerland

 

Mevrouw Ditje, hartelijk dank voor de wijze waarop u mij heeft bijgestaan in deze moeilijke tijd. Nogmaals hartelijk dank.

Piet van den Heuvel, Oud-Beijerland

 

Ditje, jou inlevende, respectvolle aanwezigheid was voor ons zeer waardevol!

Dit heeft ertoe bijgedragen dat de uitvaart van onze moeder en schoonmoeder een mooie herinnering is geworden.

Fam. Bor, Puttershoek

 

Samen met de kinderen was ik heel tevreden maar dat waren vooraf ook de verwachtingen. Het heeft ons goed gedaan zoveel zorg en aandacht. Echt een zorg minder zo’n ervaren begeleider en zoveel empathie.

Fam. Pitt, Zuid-Beijerland

 

Wij waren zeer tevreden, nogmaals onze dank.

Fam. Weeda- van Velzen, Oud-Beijerland

 

Ik was blij met Ditje van Arkel. Zij let op alles en nam ons veel werk uit handen, ook dingen waar je zelf niet direct bij stil staat.

Fam. Staat, Hendrik-Ido-Ambacht

 

Wij als kinderen hebben de week naar de uitvaart toe heel betrokken en warm beleefd. Naar de wens van onze vader en de wensen van ons is heel goed geluisterd en heeft er voor gezorgd dat wij kunnen terugkijken op een hele respectvolle uitvaart, waarvoor onze hartelijke dank.

Kinderen en kleinkinderen dhr. ’t Hooft, Numansdorp

 

Lieve mensen van Moree,

Dit was de eerste keer dat mij dit overkwam. Dankzij Ditje, die alles naar onze wens en haar gedachten heeft geregeld is het een mooi afscheid van mama geweest.

Fam. Verhagen-van Hassel, Oud-Beijerland

 

Zeer goede uitvaartonderneming die in deze moeilijke periode veel uit handen neemt. Alles is naar wens verlopen. Hele mooie dienst. Mevrouw Moree werkt met haar hart.

Fam. Ritmeester, Oud-Beijerland

 

Wij vonden het heel waardevol hoe onze kleindochters betrokken werden bij de uitvaart van hun overgrootvader. Vooral de beschilderde vlinders die op de kist zijn geplaatst en het helpen met het aansteken van de kaarsen.

We hebben heel hard nagedacht of we iets negatiefs kunnen vinden maar alles was voor ons zo goed geregeld. We willen jullie nogmaals bedanken voor alle aandacht en zorgen.

Jullie hebben een prachtig bedrijf waar fijne mensen werken.

Fam. Jansen, Nieuw-Beijerland

 

In deze periode, waar een hoop op je af komt, is Ditje een betrouwbare steun gebleken. Hartelijk dank namens de familie.

Fam. Weerman, Oud-Beijerland

 

Mede dankzij de zorgvuldige en vriendelijke medewerkers was de uitvaart van onze moeder perfect en zonder zorgen voor ons verlopen.

Fam. Gagesteijn-Willigers, Oud-Beijerland

 

Na de schrik van het vinden van de overledene is heel rustig en bekwaam het heft in handen genomen, waardoor wij als familie rustig werden en het e.e.a. over ons heen hebben laten komen.

Dan heb je wel gevoel voor je werk in hart en verstand. Heel erg bedankt.

Fam. Van Egmond, Oud-Beijerland

 

Bij het plotseling overlijden zijn we heel goed bijgestaan en begeleidt door Ditje. Ontzettend prettige manier van handelen en communiceren. Het kon voor ons niet beter. Complimenten.

Fam. Verloop, Oud-Beijerland

 

Het hele gebeuren rond het overlijden van mijn man, (schoon)vader en opa is door Ditje, onze uitvaartbegeleidster, heel goed gedaan. Ze stond open voor onze wensen en bracht ideeën aan als het moeilijk werd.

De hele tijd tot na de uitvaartplechtigheid was ze er voor ons. Ditje gaf het gevoel één van ons te zijn.

Fam. Kwakernaat, Strijen

 

We hebben de begeleiding van Ditje als zeer positief ervaren. Ze was kundig en respectvol. Ze stond altijd klaar voor vragen of om iets te regelen. Haar ideeën sloten naadloos aan bij ons verhaal. Ze heeft het afscheid soepel laten verlopen.

Anoniem

 

Prima uitvaart, er is overal aan gedacht. De familie Moree denkt met ons mee en geeft veel persoonlijke aandacht. Zeer aan te bevelen.

Fam. Van der Sluis-Tramper, Oud-Beijerland

 

Wij als familie hebben het als prettig ervaren. Bedankt voor de uitvaartverzorging van onze vader.

Fam. Beijer, Piershil

 

De manier waarop jullie de uitvaart hebben verzorgd, met zoveel liefde, toewijding en respect, is voor ons echt onvergetelijk! Piet mijn dank is groot. De manier waarop je heel de week mijn back-up bent geweest en er op een onopvallende manier voor zorgde dat ik niks zou vergeten is echt onvergetelijk! Helaas had ik al een paar jaar in mijn hoofd zitten hoe ik vond dat de uitvaart moest gaan verlopen en ik had maar een half woord nodig bij je en jij vulde het in! We kunnen terug kijken op een onvergetelijk afscheid en daar zal ik jullie altijd dankbaar voor blijven! Jullie zijn kanjers, stuk voor stuk, en jullie houden voor altijd een speciaal plekje in mijn hart.

Mw. Radstake, Oud-Beijerland

 

Wij waren allemaal heel dankbaar voor de geweldige steun en het warme medeleven van de heer Piet Moree na het overlijden van onze moeder. Alles geschiedde zoals haar wens was.

Families Van Zanten en Schilperoord, Oud-Beijerland

 

Wij hebben de begeleiding als zeer prettig en deskundig ervaren!

Fam. Bal-Korpershoek, Oud-Beijerland

 

Voor het eerst in ons leven een overlijdensproces meegemaakt en het regelen van alle zaken. Niets anders dan lof voor Moree omdat je in alles wordt begeleid en zo veel uit handen wordt genomen.

Dank jullie wel en extra complimenten voor het snelle klaarstaan en regelen.

Fam. Walenboer, Oud-Beijerland

 

Alles was heel netjes en goed geregeld.

Fam. De Crom, Puttershoek

 

Iedereen vond het een “mooie” dienst en alles netjes verzorgd.

Fam. Koppenaal, Nieuw-Beijerland

 

Wij zijn zeer tevreden over uitvaartonderneming Moree. Ze hebben ons goed geholpen tijdens de periode naar de uitvaart toe en tijdens de uitvaart zelf. Ze helpen je met de vragen die je hebt en proberen alles duidelijk aan je uit te leggen. Ze zorgen ervoor dat je op een goede manier afscheid kan nemen van je dierbare zonder dat je je over allerlei dingen zorgen moet maken want als je aangeeft wat de wensen zijn zorgen zij ervoor dat het geregeld wordt. Wij zijn zeer tevreden over deze onderneming.

Familie Bestebreur, Nieuw-Beijerland

 

Zeer goede ervaring in emotionele dagen en ook daarna.

Fam. Hoogerheide, Oud-Beijerland

 

Piëteitsvol en stijlvol. Houden rekening met wensen.

Fam. Van 't Noordende-Bochoven, Nieuw-Beijerland

 

Wij zijn met zorg begeleid om onze moeder een waardige, liefdevolle uitvaart te geven.

Fam. Qualm-van Dam , Numansdorp

 

Heel fijn en netjes geholpen.

Fam. De Jong-Bos, Oud-Beijerland

 

Zeer goede begeleiding bij de uitvaart, zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Niets was teveel en overal werd over meegedacht. In deze moeilijke periode hadden wij veel steun aan dhr. Blijleven. Nogmaals onze dank voor de goede verzorging van de uitvaart.

Fam. Herder, Oud-Beijerland

 

De hele uitvaart was zeer goed geregeld. De contacten waren vanaf de eerste momenten net na het overlijden zeer prettig en deskundig. We noemen de respectvolle verzorging, het opbaren in het uitvaartcentrum en de eigenlijke uitvaart. Alles was voor ons een gepaste afsluiting van een moeilijke periode. We zijn blij met de keuze van uw onderneming.

Fam. Van der Straaten, Maasdam

 

Zo’n groot verdriet en verlies doorstaan wordt draaglijker gemaakt door Moree!

Onze dank is groot.

Fam. Herder, Oud-Beijerland

 

Dank aan Harmen, Jeanette, Ditje en Martin voor de professionele, respectvolle maar ook warme manier waarop zij de uitvaart van onze moeder verzorgd hebben. Hun betrokkenheid was ons tot steun in een verdrietige tijd.

Fam. Wondergem, Oud-Beijerland

 

Na het overlijden van onze vader, dhr. Hoogendoorn, zijn wij zeer goed en respectvol benaderd door Ditje en Harmen van uitvaartverzorging Moree. Mijn vader is met zeer veel respect opgehaald uit het revalidatiecentrum waar hij verbleef. Alles omtrent de uitvaart is met heel veel eerbied aan de overledene en nabestaanden geregeld met heel veel rust, warmte en geduld.

Dank.

Fam. Hoogendoorn, Oud-Beijerland

 

De grote zorgvuldigheid, rust en meer dan respectvolle benadering waren zowel hulp als troost voor de familie. Zeer veel dank.

Fam. Collignon-Meijer, Oud-Beijerland

 

Hartelijk dank voor uw respectvolle en professionele begeleiding bij de begrafenis van mijn man en onze vader en opa.

Familie Korving, Oud-Beijerland

 

Correcte en persoonlijke begeleiding. Alles volgens vooraf gemaakte afspraken afgehandeld.

Fam. Messemaker, Rotterdam

 

Wij hadden Hans v.d. Wetering als uitvaartbegeleider gehad, zowel bij ons vader als ons moeder en zijn zeer tevreden over de begeleiding en ondersteuning in de zeer moeilijke periode van begin tot einde.

Fam. Doolaard, Goudswaard

 

Wij hebben de ervaring als zeer persoonlijk, warm en professioneel ervaren. Er werd met ons meegedacht en zelfs vooruitgedacht m.b.t. de uitvaart.

Bedankt voor de persoonlijke/professionele begeleiding door m.n. de uitvaartleider Hand v.d. Wetering.

Fam. Pegels, Oud-Beijerland

 

Wij willen Hans bedanken voor de goede begeleiding, we hebben alles als zeer prettig ervaren. Ook vonden we het fijn dat Hans met ons mee heeft gedacht en zelf ook met ideeën kwam. Nogmaals bedankt.

Fam. Schilperoord, Numansdorp

 

Hans heeft het op een prettige en fijne manier verzorgd. Top!

Fam. Nieuwenhout, Oud-Beijerland

 

We waren zeer tevreden over de betrokken en respectvolle begeleiding. Vanaf het moment van overlijden zijn jullie ons tot grote steun geweest. Jullie waren professioneel, meedenkend, zorgzaam en begripvol. Niets was jullie teveel.

We hebben in alle rust alles goed door kunnen nemen en bespreken. Alles is naar wens verlopen. Het was erg fijn om in deze verdrietige periode door jullie bijgestaan te zijn.

Fam. Dam, Nieuw-Beijerland

 

Betrokken en professioneel

Familie van der Linden, Heerjansdam

 

Alle familie en belangstellenden waren er erg content mee.

Mijn dank is groot.

Familie de Bruijn-Otto, Heinenoord

 

In een periode van verdriet om ’t gemis van een dierbare ben ik en mijn familie en vrienden in een warm bad van liefde en medeleven ontvangen en begeleid door de medewerkers van Uitvaartcentrum Moree.

Er werd aan alles gedacht en besproken op een rustige manier.

Ik ben hier zeer dankbaar voor.

Jenny Boone, Oud-Beijerland

 

We kunnen terugkijken op een mooie uitvaart, die geheel naar onze wensen is uitgevoerd. Ook namens de kinderen wil ik de uitvaartverzorgster Ditje hartelijk danken voor de warme betrokkenheid en goede adviezen.

Anoniem

 

Beste heer P. Moree, hierbij wil ik u bijzonder bedanken voor het met respect en compassie ontzorgen van de kinderen na het overlijden van onze lieve vader.

Onze vader heeft de uitvaart gekregen zoals hij die had gewenst en daar ging het om.

U en uw medewerkers hebben dit meer dan waargemaakt! Dank daarvoor

Familie Vossen, Oud-Beijerland

 

Erg goed.

Familie Snell, Strijen

 

Alles netjes en respectvol geregeld

Familie Schipper, Oud-Beijerland

 

We zijn zeer tevreden over de uitvaart, alles naar verwachting.

Al met al een prima uitvaartverzorging, zou (klinkt gek) ieder deze uitvaartverzorging Moree aanbevelen.

Familie van der Klaauw, Oud-Beijerland

 

De familie is zeer goed te spreken over Moree.

Het was persoonlijk en respectvol.

ZEER GOED

Familie Boterblom-Schutter, Oud-Beijerland/Klundert

 

Familie Palm (Zuid-Beijerland)

Wij hebben een heel prettige en plezierige herinnering aan de manier waarop Uitvaartverzorging Moree onze uitvaart heeft geregeld en afgehandeld. Chapeau.

 

Familie Palm (Zuid-Beijerland)

Fam. Schipper (Oud-Beijerland)

Dit is een bedrijf dat het uitvaartwerk met toewijding, liefde en zorgvuldigheid doet. Waar nodig strakke regie maar altijd ruimte en alle tijd voor de nabestaanden. Rustig, respectvol, meedenkend, professioneel, dit alles zorgde voor ons voor een goed gevoel en een waardig afscheid.

 

Fam. Schipper (Oud-Beijerland)

Familie Kielman (Oud-Beijerland)

Een uitvaartonderneming geheel van deze tijd. Goed meedenkend in de wensen van de nabestaanden. Respectvol in de zorg voor de overledene en gehele dienst. Tevens een steun voor de nabestaanden waar tijd geen rol speelt.

 

Familie Kielman (Oud-Beijerland)

Familie Hogendoorn (Maasdam)

Ik ben als dochter zeer tevreden over de wijze waarop Hendrik Moree mijn moeder heeft verzorgd na haar overlijden. Het bij ons thuis opbaren op een zeer rustige en waardige wijze heeft voor mij bijgedragen aan een goede verwerking.

 

Familie Hogendoorn (Maasdam)

Familie Stallinga (Oud-Beijerland)

Wij hebben in de verdrietigste tijd van ons leven veel steun van jullie gehad, ons goed verzorgd en ook onze mam met eer en respect behandeld. Ditje, je bent een super lieve vrouw. Ik wou dat ik in mijn leven zo’n lieve vriendin zou hebben. Dank je wel.

 

Familie Stallinga (Oud-Beijerland)

Familie Knoot (Oud-Beijerland)

De dienstverlening van Uitvaartverzorging Moree hebben wij als zeer fijn ervaren. De betrokkenheid was groot, er werd goed meegedacht, ook met persoonlijke zaken. Zowel tijdens de condoleance-avond als tijdens de uitvaart werd ons alles uit handen genomen zodat we nergens aan hoefden te denken. Echt top!

 

Familie Knoot (Oud-Beijerland)

Familie Paans (Zeewolde)

 

Na persoonlijke ervaring kunnen wij Uitvaartverzorging Moree zonder meer aanbevelen. Deze onderneming is meelevend, duidelijk en to the point.

 

Familie Paans (Zeewolde)

Familie Wols (Nieuw-Beijerland)

Gaan met respect om met de wensen van de nabestaanden. Gaan netjes om met de overledene. Zou, wanneer nodig, zo weer kiezen voor Uitvaartverzorging Moree.

 

Familie Wols (Nieuw-Beijerland)

Familie Truggelaar (Rotterdam)

Omdat de familie uit Rotterdam en omstreken komt was de rouwkamer goed te vinden. Alleen als je op de parkeerplaats staat zie je een bordje “rouwkamers” en is er geen verwijzing dat je terug moet. Wij stonden in de regen voor een gesloten deur terwijl de goede deur open was.

 

Familie Truggelaar (Rotterdam)

Familie Saarloos (Oud-Beijerland)

Bij het overlijden van onze moeder en oma samen met Uitvaartverzorging Moree verzorgd omdat mijn vader daar niet toe in staat was. Met zeer veel respect en geduld dit tot een mooie uitvaart laten worden waar wij warme en goede herinneringen aan hebben gehouden.

 

Familie Saarloos (Oud-Beijerland)

Familie Tuk (Oud-Beijerland)

Namens de kinderen wil ik jullie bedanken voor de respectvolle begeleiding en het regelen van de afscheidsdienst van Arie. In het bijzonder Ditje, je was geweldig voor ons en ook voor de kinderen. Ik heb van veel mensen een lovend woord gekregen zoals alles verlopen is. Geweldig. Bedankt daarvoor.

 

Familie Tuk (Oud-Beijerland)

Familie Lukas (Strijen)

Tijdens de uitvaart van mijn man zijn we ook allemaal langs grafjes gegaan van onze overleden kinderen. Dit vond iedereen heel mooi.

 

Familie Lukas (Strijen)

Familie Esbach (Etten-leur)

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de heren Moree en V.d. Wetering ons hebben geadviseerd en begeleid in een heel vervelende periode. Uitvaartverzorging Moree straalt professie uit. Speciale dank aan de heer Hans v.d. Wetering voor zijn professionele en zeer attente adviezen en begeleiding. Al onze wensen zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd zodat wij op respectvolle wijze afscheid hebben kunnen nemen van onze vader, chapeau.

 

Familie Esbach (Etten-leur)

Familie Van Breugel (Oud-Beijerland)

Ik heb Hans al persoonlijk bedankt maar nogmaals wil ik namens de familie Uitvaartverzorging Moree bedanken voor de prettige begeleiding.

 

Familie Van Breugel (Oud-Beijerland)

Familie Buitendijk (Oud-Beijerland)

Het overlijden is gelukkig iets waar je geen ervaring mee hebt. Uitvaartverzorging Moree helpt je hierbij op een ingetogen, professionele maar vooral persoonlijke wijze.

 

Familie Buitendijk (Oud-Beijerland)

Familie Kavelaar (Bergschenhoek)

De keuze voor Uitvaartverzorging Moree was al lang geleden door onze moeder bepaald. Uiteraard hebben we haar wens gerespecteerd. We kregen Harmen aan de lijn die nog dezelfde avond met ons de uitvaart in gang kon zetten. Rustig, respectvol en sturend op de achtergrond waar nodig en alle (on)mogelijkheden direct uitzoekend, dat was heel fijn. Dit heeft de week van afscheid nemen en de dag van de begrafenis van onze 99-jarige moeder voor ons heel waardevol gemaakt.

 

Een aandachtspunt dat we willen meegeven is om “te improviseren” bij een lange wachtrij in de kou. Laat mensen eerder binnen in de aula, condoleren kan men ook later doen. Ondanks het verdriet hebben we een mooie herinnering aan dit afscheid. Dank daarvoor.

 

Familie Kavelaar (Bergschenhoek)

Familie Van der Linde (Berkel en Rodenrijs)

Wij hebben onze vader en partner een mooie uitvaart kunnen geven. Uitvaartverzorging Moree nam de tijd om te luisteren naar onze wensen en kwam zelf ook met ideeën om de uitvaart nog persoonlijker te maken. Wij kijken terug op een mooie dag, een fijne herinnering aan een dag waarop we mijn vader en partner een waardig afscheid hebben kunnen geven. Moree heeft dit op een prettige en persoonlijke manier begeleid.

 

Familie Van der Linde (Berkel en Rodenrijs)

Familie Van Gent (Papendrecht)

 

We hebben het als familie zeer erg gewaardeerd zoals jullie alles geregeld hebben. De hele familie heel erg bedankt voor jullie lieve woorden en zorg.

 

Familie Van Gent (Papendrecht)

Familie Snijders (Puttershoek)

Door de persoonlijke begeleiding van Uitvaartverzorging Moree hebben wij waardig en respectvol afscheid kunnen nemen van vader.

 

Familie Snijders (Puttershoek)

Familie Bijl (Goudswaard)

Dank je wel Ditje voor de fijne en gevoelvolle wijze waarop je samen met ons onze man en vader voor het laatst hebt verzorgd en gekleed. We zijn je hier heel dankbaar voor! Jij hebt ons de eerste uren na het smartelijk verlies opgevangen.

 

Dank je wel Harmen! De aanspreekpersoon die ons van dag tot dag heeft begeleid was jij! Jij hebt altijd rekening gehouden met al onze wensen en stond steeds open voor een gesprekje. Jij hebt hier zittend aan de tafel van alles met ons doorgenomen. Alles wat je maar kon doen heb je voor ons gedaan, tijdens de dagen dat onze man en vader opgebaard stond, tijdens de begrafenis en daarna! Dank je wel Ditje en Harmen voor jullie inzet. Wij zullen dit nooit vergeten.

 

Familie Bijl (Goudswaard)

 • Een nette en smaakvolle uitvaart voor een kleine beurs, fijn dat dat ook kan.

   

  Familie Schuurmans, Mijnsheerenland

 • Helder in afspraken, goede zorg en aandacht, oog voor detail en flexibel.

  Zeker aanbevelenswaardig!

   

  Familie Veldhuijzen-de Rooij, Oud-Beijerland

 • Van begin tot eind volledig ontzorgd, met respect en begrip.

  Kortom: de beste keuze op momenten die je niet kan kiezen!

   

  Familie Van de Wetering, Oud-Beijerland

 • Jullie zijn fijne mensen, respectvol, alle ruimte voor eigen ideeën om invulling te geven aan de uitvaart.

  Lettend op elk klein detail waar je zelf op dat moment geen erg in hebt.

   

  Familie Blaak-van Beekhuizen, Puttershoek

 • Het was nu de 5e keer dat wij voor Moree gekozen hebben, dus eigenlijk zegt dat wel genoeg.

  Hartelijk, vriendelijk, correct en ondanks het verdriet ook gezellig.

   

  Familie Van Heusden, Strijen

 • Zeer netjes geregeld, vooral de familiekamer is echt top!

  Ik persoonlijk zou jullie aanraden, ben blij dat we voor jullie gekozen hebben.

   

  Familie Romijn-Winkel, Zuid-Beijerland

Uitvaartverzorging Moree

Prins Hendrikstraat 20-22

3262 ST Oud-Beijerland

Hoeksche Waard

Telefoon (0186) 61 70 78

Mobiel (06) 103 921 84

E-mail: info@uitvaartverzorgingmoree.nl

 

Privacy Verklaring

 

Sitemap

Keurmerk

UitvaartzorgBGNU

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl