Overlijden melden

24 uur per dag

Geheel volgens

uw wensen!

Familie ervaringen

Familie Palm (Zuid-Beijerland)

Wij hebben een heel prettige en plezierige herinnering aan de manier waarop Uitvaartverzorging Moree onze uitvaart heeft geregeld en afgehandeld. Chapeau.

 

Familie Palm (Zuid-Beijerland)

Fam. Schipper (Oud-Beijerland)

Dit is een bedrijf dat het uitvaartwerk met toewijding, liefde en zorgvuldigheid doet. Waar nodig strakke regie maar altijd ruimte en alle tijd voor de nabestaanden. Rustig, respectvol, meedenkend, professioneel, dit alles zorgde voor ons voor een goed gevoel en een waardig afscheid.

 

Fam. Schipper (Oud-Beijerland)

Familie Kielman (Oud-Beijerland)

Een uitvaartonderneming geheel van deze tijd. Goed meedenkend in de wensen van de nabestaanden. Respectvol in de zorg voor de overledene en gehele dienst. Tevens een steun voor de nabestaanden waar tijd geen rol speelt.

 

Familie Kielman (Oud-Beijerland)

Familie Hogendoorn (Maasdam)

Ik ben als dochter zeer tevreden over de wijze waarop Hendrik Moree mijn moeder heeft verzorgd na haar overlijden. Het bij ons thuis opbaren op een zeer rustige en waardige wijze heeft voor mij bijgedragen aan een goede verwerking.

 

Familie Hogendoorn (Maasdam)

Familie Stallinga (Oud-Beijerland)

Wij hebben in de verdrietigste tijd van ons leven veel steun van jullie gehad, ons goed verzorgd en ook onze mam met eer en respect behandeld. Ditje, je bent een super lieve vrouw. Ik wou dat ik in mijn leven zo’n lieve vriendin zou hebben. Dank je wel.

 

Familie Stallinga (Oud-Beijerland)

Familie Knoot (Oud-Beijerland)

De dienstverlening van Uitvaartverzorging Moree hebben wij als zeer fijn ervaren. De betrokkenheid was groot, er werd goed meegedacht, ook met persoonlijke zaken. Zowel tijdens de condoleance-avond als tijdens de uitvaart werd ons alles uit handen genomen zodat we nergens aan hoefden te denken. Echt top!

 

Familie Knoot (Oud-Beijerland)

Familie Paans (Zeewolde)

 

Na persoonlijke ervaring kunnen wij Uitvaartverzorging Moree zonder meer aanbevelen. Deze onderneming is meelevend, duidelijk en to the point.

 

Familie Paans (Zeewolde)

Familie Wols (Nieuw-Beijerland)

Gaan met respect om met de wensen van de nabestaanden. Gaan netjes om met de overledene. Zou, wanneer nodig, zo weer kiezen voor Uitvaartverzorging Moree.

 

Familie Wols (Nieuw-Beijerland)

Familie Truggelaar (Rotterdam)

Omdat de familie uit Rotterdam en omstreken komt was de rouwkamer goed te vinden. Alleen als je op de parkeerplaats staat zie je een bordje “rouwkamers” en is er geen verwijzing dat je terug moet. Wij stonden in de regen voor een gesloten deur terwijl de goede deur open was.

 

Familie Truggelaar (Rotterdam)

Familie Saarloos (Oud-Beijerland)

Bij het overlijden van onze moeder en oma samen met Uitvaartverzorging Moree verzorgd omdat mijn vader daar niet toe in staat was. Met zeer veel respect en geduld dit tot een mooie uitvaart laten worden waar wij warme en goede herinneringen aan hebben gehouden.

 

Familie Saarloos (Oud-Beijerland)

Familie Tuk (Oud-Beijerland)

Namens de kinderen wil ik jullie bedanken voor de respectvolle begeleiding en het regelen van de afscheidsdienst van Arie. In het bijzonder Ditje, je was geweldig voor ons en ook voor de kinderen. Ik heb van veel mensen een lovend woord gekregen zoals alles verlopen is. Geweldig. Bedankt daarvoor.

 

Familie Tuk (Oud-Beijerland)

Familie Lukas (Strijen)

Tijdens de uitvaart van mijn man zijn we ook allemaal langs grafjes gegaan van onze overleden kinderen. Dit vond iedereen heel mooi.

 

Familie Lukas (Strijen)

Familie Esbach (Etten-leur)

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de heren Moree en V.d. Wetering ons hebben geadviseerd en begeleid in een heel vervelende periode. Uitvaartverzorging Moree straalt professie uit. Speciale dank aan de heer Hans v.d. Wetering voor zijn professionele en zeer attente adviezen en begeleiding. Al onze wensen zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd zodat wij op respectvolle wijze afscheid hebben kunnen nemen van onze vader, chapeau.

 

Familie Esbach (Etten-leur)

Familie Van Breugel (Oud-Beijerland)

Ik heb Hans al persoonlijk bedankt maar nogmaals wil ik namens de familie Uitvaartverzorging Moree bedanken voor de prettige begeleiding.

 

Familie Van Breugel (Oud-Beijerland)

Familie Buitendijk (Oud-Beijerland)

Het overlijden is gelukkig iets waar je geen ervaring mee hebt. Uitvaartverzorging Moree helpt je hierbij op een ingetogen, professionele maar vooral persoonlijke wijze.

 

Familie Buitendijk (Oud-Beijerland)

Familie Kavelaar (Bergschenhoek)

De keuze voor Uitvaartverzorging Moree was al lang geleden door onze moeder bepaald. Uiteraard hebben we haar wens gerespecteerd. We kregen Harmen aan de lijn die nog dezelfde avond met ons de uitvaart in gang kon zetten. Rustig, respectvol en sturend op de achtergrond waar nodig en alle (on)mogelijkheden direct uitzoekend, dat was heel fijn. Dit heeft de week van afscheid nemen en de dag van de begrafenis van onze 99-jarige moeder voor ons heel waardevol gemaakt.

 

Een aandachtspunt dat we willen meegeven is om “te improviseren” bij een lange wachtrij in de kou. Laat mensen eerder binnen in de aula, condoleren kan men ook later doen. Ondanks het verdriet hebben we een mooie herinnering aan dit afscheid. Dank daarvoor.

 

Familie Kavelaar (Bergschenhoek)

Familie Van der Linde (Berkel en Rodenrijs)

Wij hebben onze vader en partner een mooie uitvaart kunnen geven. Uitvaartverzorging Moree nam de tijd om te luisteren naar onze wensen en kwam zelf ook met ideeën om de uitvaart nog persoonlijker te maken. Wij kijken terug op een mooie dag, een fijne herinnering aan een dag waarop we mijn vader en partner een waardig afscheid hebben kunnen geven. Moree heeft dit op een prettige en persoonlijke manier begeleid.

 

Familie Van der Linde (Berkel en Rodenrijs)

Familie Van Gent (Papendrecht)

 

We hebben het als familie zeer erg gewaardeerd zoals jullie alles geregeld hebben. De hele familie heel erg bedankt voor jullie lieve woorden en zorg.

 

Familie Van Gent (Papendrecht)

Familie Snijders (Puttershoek)

Door de persoonlijke begeleiding van Uitvaartverzorging Moree hebben wij waardig en respectvol afscheid kunnen nemen van vader.

 

Familie Snijders (Puttershoek)

Familie Bijl (Goudswaard)

Dank je wel Ditje voor de fijne en gevoelvolle wijze waarop je samen met ons onze man en vader voor het laatst hebt verzorgd en gekleed. We zijn je hier heel dankbaar voor! Jij hebt ons de eerste uren na het smartelijk verlies opgevangen.

 

Dank je wel Harmen! De aanspreekpersoon die ons van dag tot dag heeft begeleid was jij! Jij hebt altijd rekening gehouden met al onze wensen en stond steeds open voor een gesprekje. Jij hebt hier zittend aan de tafel van alles met ons doorgenomen. Alles wat je maar kon doen heb je voor ons gedaan, tijdens de dagen dat onze man en vader opgebaard stond, tijdens de begrafenis en daarna! Dank je wel Ditje en Harmen voor jullie inzet. Wij zullen dit nooit vergeten.

 

Familie Bijl (Goudswaard)

Familie Schot (Oud-Beijerland)

Achterkleinkind had voor bonne-ma een wilgentak laten maken met vogeltjes. Wilde de tak graag als “aandenken” terug. Harmen Blijleven heeft voor hem de tak “met zijn eigen leven” bewaakt. Een hele geruststelling voor een jong kind voor wie een afscheidsdag toch dubbel verdrietig is. Waarvoor dank meneer Blijleven.

 

Familie Schot (Oud-Beijerland)

Fam. Laurés (Heerjansdam)

Wij hebben in deze erg verdrietige tijd heel veel steun gehad, een luisterend oor en Ditje is zo goed meedenkend geweest. Voor ons kon dit niet beter. Bedankt hiervoor.

 

Fam. Laurés (Heerjansdam)

Familie Noordhoek (Oud-Beijerland)

Bij verdrietige momenten in het leven is het heel fijn om te worden bijgestaan door Ditje Moree. Deze fase en alles rondom de begrafenis heeft mede hierdoor bij ons een goede plek gekregen. Hartelijk dank.

 

Familie Noordhoek (Oud-Beijerland)

Familie Kik (Maasdam)

Na het overlijden hebben wij het gevoel gehad dat Hendrik alle zorgen bij ons heeft weggehaald. Wij hoefden nergens aan te denken, alles werd door Hendrik geregeld. Dit gaf ons een goed gevoel ondanks het grote verdriet. We kijken terug op een mooie crematie waaraan niks ontbrak.

 

Familie Kik (Maasdam)

Familie Vos (Numansdorp)

 

Ikzelf en de kinderen waren heel tevreden met alles wat erbij hoort en we willen u nogmaals bedanken.

 

Familie Vos (Numansdorp)

 • Jullie zijn heel goed in jullie werk en zijn heel respectvol naar iedereen en alles wat wij wilden kon ook.

   

  Familie Fortuin (Puttershoek)

 • Een treurig moment maar respectvol, waardig en zeer persoonlijk. Team Moree dank voor de volledige ontzorging en het familiegevoel. Dit is wat wij zeer gewaardeerd hebben.

   

  Familie Smits (Numansdorp)

 • Prachtige uitvaart gehad van onze Dirk.

   

  Familie Snaaijer (Puttershoek)

 • Binnen 4 maanden ouders overleden. Een prachtige afstemming tussen de twee trieste momenten. Aanwezig waar het moest en onzichtbaar waar dat kan.

   

  Familie Vader (Oud-Beijerland)

 • De verzorging door de familie Moree en medewerkers was ronduit indrukwekkend. Vol respect, veel geduld, ruimte voor eigen initiatieven maar sturend daar waar nodig. Bedankt.

   

  Familie Wander (Oud-Beijerland)

 • Vanaf dat mijn man overleden was werd er op respectvolle wijze geholpen daar waar het nodig was. Niet nadrukkelijk aanwezig maar steeds bereid waar nodig was te helpen. Een bijzonder goede ervaring.

   

  Familie Hammer (Oud-Beijerland)

Uitvaartverzorging Moree

Prins Hendrikstraat 20-22

3262 ST Oud-Beijerland

Hoeksche Waard

Telefoon (0186) 61 70 78

Mobiel (06) 103 921 84

E-mail: info@uitvaartverzorgingmoree.nl

 

Privacy Verklaring

 

Sitemap

Keurmerk

UitvaartzorgBGNU

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl