Overlijden melden

24 uur per dag

Geheel volgens

uw wensen!

Familie ervaringen

 

Wij als familie en alle andere aanwezigen vonden het een hele nette uitvaart.
Wim de Vries, Oud-Beijerland

 

De uitvaart was onder de corona omstandigheden toch heel respectvol.
Familie Kapoen, Mijnsheerenland

 

Jullie zijn fijne mensen, respectvol, alle ruimte voor eigen ideeën om invulling te geven aan de uitvaart. Lettend op elk klein detail waar je zelf op dat moment geen erg in hebt.
Familie Blaak-van Beekhuizen, Puttershoek

 

Uitvaartverzorging Moree, ze staan voor je klaar waar nodig. Ze geven goede tips, begeleiden je waar nodig, geen vraag is teveel. Wij zijn erg geholpen en zeer tevreden met jullie.
Familie Jongkoen, Nieuw-Beijerland

 

We zijn zeer attent en liefdevol begeleid bij de uitvaart van onze dochter. Het is perfect gegaan en we kijken er mooi op terug. Al onze wensen zijn zeer goed uitgevoerd.
Familie Vos, Westmaas

 

We waren allemaal zeer tevreden over de diensten van Moree. Ditje, die ons begeleid heeft, deed dit op een hele prettige wijze. Ze heeft ons geholpen keuzes te maken zonder haar eigen mening op te dringen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij kunnen terugkijken op een fijn afscheid van onze oom.
Familie Van Wijngaarden, Strijensas

 

Bij het allereerste telefonische contact werd al meteen geregeld wat nodig was. Vanaf het eerste persoonlijke contact, geleid door Ditje van Arkel, werd alles perfect geregeld en was er goede voorlichting. Ook tijdens, en na de uitvaart, heeft Ditje deze begeleiding op haar genomen en dit was naar alle tevredenheid (van iedereen!).
Familie Boender-Dekker, Piershil

 

Wij hebben de crematie van onze moeder als prettig ervaren ondanks deze rare tijd. Dit is vooral te danken aan de fijne manier van regelen en contact met dhr. H. v.d. Wetering
Familie v. Zanten, ‘s-Gravendeel

 

Wij zijn tevreden over de begeleiding van Harmen Blijleven, warm, rustig, meedenkend en respectvol, waardoor wij een mooi afscheid kregen waar we met een goed gevoel op terugkijken.
Familie Hollander, Oud-Beijerland

 

Er is respectvol met ons en onze overleden moeder omgegaan; wij hebben de begeleiding als betrokken en warm ervaren; wij kijken terug op een mooi afscheid van onze moeder.
Familie Strijder, Piershil

 

Bij een overlijden van een naaste, dierbare, word je geconfronteerd met een ongekend verdriet. Daarnaast moet je onmiddellijk in actie komen om de uitvaart te gaan regelen. Het is dan zo fijn als de uitvaartondernemer je als het ware “bij de hand” neemt en heel veel van je overneemt, meedenkt, suggesties aanlevert en dit alles op zodanige wijze dat het een uitvaart wordt waarop je met een goed gevoel kan terugkijken. Dit maakt het verwerken van het verlies gemakkelijker. Bedankt daarvoor.
Familie Taale, Oud-Beijerland

 

Het was nu de 5e keer dat wij voor Moree gekozen hebben, dus eigenlijk zegt dat wel genoeg. Hartelijk, vriendelijk, correct en ondanks het verdriet ook gezellig. Dit is ook heel belangrijk voor de verwerking. Een luisterend oor voor de belangrijke wensen, maar ook voor familieverhalen en anekdotes van de familie. Nogmaals onze dank, in het bijzonder Piet. Jouw begeleiding was weer zeer vertrouwd.
Familie Van Heusden, Strijen

 

De familiekamer was fantastisch. Hans, super fijne man! Respect voor zijn klanten en denkt super mee. Dit voelde zeer vertrouwd. Ook de volgende keer (hopelijk voorlopig nog niet) bellen wij Moree.
Familie Verschoor, Dordrecht

 

Wij hebben van het begin tot het einde alles ervaren als zeer respectvol, vriendelijk, geduldig en zeer vakkundig. Petje af!
Familie Klein-Ganseij-Rave, Nieuw-Beijerland

 

De zeer persoonlijke benadering, overleg en begeleiding omtrent de uitvaart van onze vader, schoonvader en opa, hebben wij zeer gewaardeerd.
Familie Vercouteren, Numansdorp

 

Moree is een goed luisterende onderneming die tijd voor je neemt. Alles is netjes geregeld en alles is volgens wensen en verwachtingen gegaan.
Familie Verkade, Oud-Beijerland

 

Wij kunnen terugzien op een waardige en respectvolle uitvaart van mijn man, onze vader en trotse opa Kees. Dit geeft ons, ondanks de pijn, een goed gevoel. Mede door de aanwezigheid van Hans die alles tot in de puntjes geregeld heeft voor ons, waarvoor nogmaals hartelijk dank. Ook fijn dat alles kan en niets moet.
Familie Van der Griend, Zuid-Beijerland

 

Warme oprechte benadering, oog voor detail en zonder uitzondering alles in goed onderling overleg.
Mevr. Holster Verhoeven

 

Alles rondom de uitvaart werd prettig en geruisloos geregeld. Uitvaartleider was attent en gaf goede dingen aan. Zo is het een mooi en waardig afscheid geworden. De familiekamer waar we gebruik van hebben gemaakt vonden wij een absolute meerwaarde.

Familie Verbaas, Heinenoord

 

Helder in afspraken, goede zorg en aandacht, oog voor detail en flexibel. Zeker aanbevelenswaardig!
Familie Veldhuijzen-de Rooij, Oud-Beijerland

 

Prettige begeleiding gehad. Dankzij Moree een prachtige crematie gekregen, boven verwachting. Onze dank hiervoor!
Familie Both, Oud-Beijerland

 

Uitvaartverzorging Moree heeft ons bij het overlijden van onze vader en moeder fantastisch begeleid met zowel aandacht voor de materiele als ook voor de persoonlijke aspecten. Zeer professioneel, betrokken en betrouwbaar. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Familie Both, Oud-Beijerland

 

Toen onze moeder 7 jaar geleden overleed kwam Ditje om de uitvaart te verzorgen. Er was meteen een klik. Zorgzaam naar onze vader en naar ons toe. Alles werd met respect en zorg geregeld. Voor onze vader was het meteen duidelijk dat, als hij zou komen te overlijden,  Ditje zijn uitvaart moest verzorgen. Gelukkig was dit mogelijk. Wij denken met een warm gevoel terug, hoe zij dit allemaal verzorgd heeft. De cirkel is rond.
Familie Blaak, Piershil

 

Ik wil graag vermelden dat ik ontroerd was bij het transport van pa uit Heemzicht, midden in de nacht. Toch dat plechtige en respectvolle traject van de lijkwagen, met Jeanet er stapvoets voor als uitgeleider, tot aan hun appartementje met een moment van stilstaan. Staat op mijn netvlies gebrand.
Familie Boender, Piershil

 

Zeer fijn begeleid door uitvaartleider Ditje van Arkel. Straalde rust uit en ging heel fijn met onze wensen om. Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld en ging met onze kleinkinderen heel ontspannen om en beantwoordde hun vragen duidelijk. Ondanks de verdrietige omstandigheden hebben wij alles kunnen doen wat wij wensten en heeft zij de druk verlicht voor ons. Nogmaals dank.
Familie SintNicolaas-Naaktgeboren, ‘s-Gravendeel

 

Als je met een overlijden van een dierbare te maken krijgt, leef je in een plotselinge roes, er komt niets meer binnen. Onze uitvaartleider, Harmen Blijleven, heeft er voor gezorgd dat wij als familie, overige familie maar ook de aanwezige vrienden en kennissen zeer onder de indruk waren hoe de uitvaart is verlopen. De emoties kwamen vrij bij vrijwel iedereen toen Harmen een stoel nam en naast onze overleden moeder, oma en overgroot oma ging zitten om haar levensverhaal te vertellen. Heel betrokken voelde dat aan. Wat bij ons allen achterbleef was een fijn en mooi gevoel, het was goed zo.
Familie Dijke-Alewijn, Piershil

 

Wij hebben vanaf het eerste moment na het overlijden van mijn man het volste vertrouwen gehad dat de uitvaartonderneming ons door de moeilijke dagen heen zou helpen. En dat is gebeurd! Wij kunnen terugkijken op een afsluiting die aan onze behoefte voldeed en zijn daar zeer dankbaar voor!
Familie Mijnen, Numansdorp

 

Wij hebben een heel prettige, liefdevolle herinnering aan de manier waarop Piet en Jeanet ons geholpen hebben met het verzorgen van onze moeder en het opbaren bij haar thuis. Ditje, je was geweldig betrokken, persoonlijk en lief voor ons en ook voor de kleinkinderen. Wij kijken met een goed gevoel en tevredenheid terug op een mooie uitvaart. Nogmaals dank jullie wel.
Familie Van Tiggelen, Oud-Beijerland

 

Wij hebben een hele fijne ervaring met Moree Uitvaartverzorging. Respectvol naar de overledene toe en zeer betrokken, warm, familiair maar toch professioneel naar ons als nabestaanden toe. Waarvoor dank.
Familie Andeweg, Piershil

 

Alles tot in de puntjes verzorgd.
Familie Eradus, Oud-Beijerland

 

Onze ervaring met Uitvaartverzorging Moree is, ondanks de droefheid van een overlijden, dat de uitvaart bijzonder respectvol en zeer deskundig was.
Familie Kievit, Rotterdam

 

De kracht die wij in diverse situaties hebben ervaren, ook het a la minute inspelen op een situatie, hebben wij zeer gewaardeerd. Verder kunnen wij de 24-uurs kamers aanraden. We konden in alle rust, op eigen tijd en tempo afscheid nemen van de overledene. De uitnodiging van Harmen om ook in dit geval de achterkleinkinderen te betrekken bij het vervoeren van de overledene heeft ons allen goed gedaan.
Fam. Van Luijk-Tkatchew, Westmaas

 

Ditje heeft ons zo goed begeleid en door de moeilijkste week van ons leven heen geloodst. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze familie en vrienden was het fijn dat ze er was en ons hielp beslissingen te nemen. Echt een topper!
Familie Nieuwburg, Oud-Beijerland

 

Wij hebben van veel familie en vrienden complimenten ontvangen over de mooie uitvaart. Qua locatie maar ook de manier waarop het is gegaan. Zelf hadden wij daar ideeën over met betrekking tot het spreken, de muziek enzovoort, maar alles perfect uitgevoerd. Mooie ervaring voor zo’n verdrietige aangelegenheid. Er waren ook hele mooie beelden via de livestream.
Familie Van Dam, Oud-Beijerland

 

Van begin tot eind volledig ontzorgd, met respect en begrip. Kortom; de beste keuze op momenten die je niet kan kiezen!
Familie Van de Wetering, Oud-Beijerland

 

Wij hebben als familie een zeer goede ervaring gehad met Moree. Alles werd respectvol en rustig geleid door Ditje Moree en dit hebben wij dus zelf als mooi en zonder stress ervaren. Wij zijn met een goed gevoel geëindigd bij de begraafplaats in Oud-Beijerland. Dit dankzij Moree als uitvaartverzorging.
Mevr. P. Wols en Familie Van der Veer, Oud-Beijerland

 

 • Jullie zijn fijne mensen, respectvol, alle ruimte voor eigen ideeën om invulling te geven aan de uitvaart.

  Lettend op elk klein detail waar je zelf op dat moment geen erg in hebt.

   

  Familie Blaak-van Beekhuizen, Puttershoek

 • Het was nu de 5e keer dat wij voor Moree gekozen hebben, dus eigenlijk zegt dat wel genoeg.

  Hartelijk, vriendelijk, correct en ondanks het verdriet ook gezellig.

   

  Familie Van Heusden, Strijen

 • Een nette en smaakvolle uitvaart voor een kleine beurs, fijn dat dat ook kan.

   

  Familie Schuurmans, Mijnsheerenland

 • Van begin tot eind volledig ontzorgd, met respect en begrip.

  Kortom: de beste keuze op momenten die je niet kan kiezen!

   

  Familie Van de Wetering, Oud-Beijerland

 • Zeer netjes geregeld, vooral de familiekamer is echt top!

  Ik persoonlijk zou jullie aanraden, ben blij dat we voor jullie gekozen hebben.

   

  Familie Romijn-Winkel, Zuid-Beijerland

 • Helder in afspraken, goede zorg en aandacht, oog voor detail en flexibel.

  Zeker aanbevelenswaardig!

   

  Familie Veldhuijzen-de Rooij, Oud-Beijerland

Uitvaartverzorging Moree

Prins Hendrikstraat 20-22

3262 ST Oud-Beijerland

Hoeksche Waard

Telefoon (0186) 61 70 78

Mobiel (06) 103 921 84

E-mail: info@uitvaartverzorgingmoree.nl

 

Privacy Verklaring

 

Sitemap

Keurmerk

UitvaartzorgBGNU

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl